"Ευτυχώς Θεέ μου, η Meghan δεν θα έρθει" | Η αντίδραση της βασίλισσας Ελισάβετ στην απουσία της δούκισσας του Sussex από την κηδεία του πρίγκιπα Φιλίππου

Το νέο βιβλίο του Tom Bower με τίτλο "Revenge" πρόκειται να κάνει μεγάλες αποκαλύψεις για τον πρίγκιπα Harry και τη Meghan Markle.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Για ακόμη μία φορά το όνομα της Meghan Markle διασύρεται στα Μέσα ύστερα από την κυκλοφορία αποσπασμάτων του νέου βιβλίου του συγγραφέα Tom Bower με τίτλο "Revenge", που θα κυκλοφορήσει επίσημα σε λίγες ημέρες. Σύμφωνα με τα λεγόμενά του, η βασίλισσα Ελισάβετ είχε δηλώσει την ανακούφισή της όταν έμαθε πως η σύζυγος του εγγονού της, πρίγκιπα Harry, δεν θα παρευρισκόταν στην κηδεία του πρίγκιπα Φιλίππου.

Διαβάστε Επίσης

"Ευτυχώς Θεέ μου, η Meghan δεν θα έρθει", ανέφερε το βιβλίο πως είπε η μονάρχης του Ηνωμένου Βασιλείου στις βοηθούς της σχετικά με την απουσία της δούκισσας του Sussex στη δύσκολη αυτή στιγμή.

Πιο αναλυτικά, για όποιον δεν θυμάται, η Meghan Markle δεν κατάφερε να ταξιδέψει από την Καλιφόρνια στην Αγγλία για την κηδεία του παππού του συζύγου της, δεδομένου ότι βρισκόταν στους τελευταίους μήνες της εγκυμοσύνης της, με αποτέλεσμα ο γιατρός να μην της δώσει την έγκρισή του για ένα τέτοιο ταξίδι. 

Να σημειωθεί πως λίγους μήνες πριν από τον θάνατο του πρίγκιπα Φιλίππου, είχε πραγματοποιηθεί η συνέντευξη του ζευγαριού στην Oprah Winfrey με αποτέλεσμα οι σχέσεις τους με τη βασιλική οικογένεια να είναι τεταμένες. 

Παρόλα αυτά, αν και το Παλάτι φημίζεται για το ότι δεν απαντά στις φήμες, πηγές από το κοντινό περιβάλλον της βασίλισσας Ελισάβετ δήλωσαν πως εκείνη τη στιγμή η σκέψη της θα ήταν μόνο στον σύζυγό της και στο γεγονός πως θα καθόταν μόνη της στη εκκλησία κατά τη διάρκεια της λειτουργίας, εξαιτίας της καραντίνας.

Παράλληλα, στο βιβλίο του Bower αναφέρεται πως κατά τη στάση του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle στην Αγγλία πριν από την εμφάνισή τους στο Invictus Games στην Ολλανδία, ο εγγονός της την παρακάλεσε να τους δώσει την έγκριση να εμφανιστούν στο μπαλκόνι στο Trooping the Colour.

Φυσικά, τα σχόλιά του περί προστασίας της βασίλισσας δεν άρεσαν καθόλου στη βασιλική οικογένεια, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ξανά μία ψυχρότητα μεταξύ των δύο πλευρών. 

Διαβάστε Επίσης