Kate Middleton - Πρίγκιπας William | Ταξίδεψαν οικογενειακώς με ελικόπτερο για τις διακοπές τους

Ο δούκας και η δούκισσα του Cambridge είναι και επίσημα out of the office.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ύστερα από μία απαιτητική σεζόν για τον πρίγκιπα William και την Kate Middleton, οι οποίοι πραγματοποίησαν μία σειρά από εμφανίσεις στο Πλατινένιο Ιωβηλαίο αλλά και στα γενικά τους καθήκοντα, πήραν επιτέλους "άδεια" για διακοπές, κάνοντας ένα διάλειμμα με τα παιδιά τους.

Διαβάστε Επίσης

Δημοσίευμα του Tatler ανέφερε πως το βασιλικό ζευγάρι ταξίδεψε με ελικόπτερο, το οποίο περίμενε κοντά στο Παλάτι του Κένσινγκτον για να τους παραλάβει. Ειδικότερα, οι πληροφορίες κάνουν λόγο να έναν ενθουσιασμένο πρίγκιπα Louis, ο οποίος, εθεάθη, να ακολουθεί τα μεγαλύτερα αδέρφια του προς το ελικόπτερο. 

Φορτωμένος με τις αποσκευές ο πρίγκιπας William περπατούσε μπροστά, ενώ από πίσω του ήταν η σύζυγός του με την κόρη τους, πριγκίπισσα Charlotte. Όπως φημολογήθηκε, η οικογένεια πιθανώς να ταξίδεψε προς το ιδιωτικό νησί Mystique που ανήκει στο κρατίδιο Άγιος Βικέντιος και Γρεναδίνες, το οποίο βρίσκεται στη θάλασσα της Καραϊβικής. Τελευταία φορά που το ζευγάρι είχε επισκεφθεί το εν λόγω μέρος ήταν πριν από τον κορονοϊό και πιο συγκεκριμένα στα 6α γενέθλια του πρίγκιπα George.

Αν και ο δούκας και η δούκισσα του Cambridge είχαν επισκεφθεί πριν από λίγους μήνες την Καραϊβική ως μέρος της περιοδείας τους, πλέον θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν τις ομορφιές του νησιού, μακριά από τις υποχρεώσεις και την πίεση. Μαζί με την οικογένεια, φυσικά, ταξίδεψε και το νέο μέλος της οικογένειάς του, το κόκερ σπάνιελ σκυλάκι, Orla, που έκανε την εμφάνισή του πριν από λίγες εβδομάδες στον αγώνα πόλο που η Kate Middleton και ο πρίγκιπας William αντάλλαξαν ένα φιλί. 

Το ταξίδι τους λαμβάνει χώρα λίγες εβδομάδες πριν από τη μεγάλη μετακόμιση που η οικογένεια σκέφτεται να κάνει, ώστε να βρίσκεται πιο κοντά στη βασίλισσα Ελισάβετ στην έκταση του Κάστρου του Windsor. 

Διαβάστε Επίσης