Πρίγκιπας Harry | Η στιγμή που κατάλαβε πως η Meghan Markle ήταν το άλλο του μισό

Ο δούκας του Sussex αποκάλεσε τη Meghan Markle "αδελφή-ψυχή" του στην ομιλία του για την Παγκόσμια Ημέρα Νέλσον Μαντέλα.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η πρόσφατη εμφάνιση του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle πραγματοποιήθηκε στη Νέα Υόρκη στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Νέλσον Μαντέλα. Εκεί ο δούκας του Sussex έδωσε μία ομιλία, υπογραμμίζοντας τη σχέση του με την Αφρική και το κοντινό περιβάλλον του πρώην Προέδρου της Νότιας Αφρικής. 

Διαβάστε Επίσης

Ο ίδιος αναφέρθηκε στη μητέρα του αλλά και στη Meghan Markle, αποκαλύπτοντας το πότε κατάλαβε πως ήταν η αδελφή-ψυχή του, δεδομένου ότι αυτές οι δύο γυναίκες έχουν μεγάλη σύνδεση με την Αφρική. "Για το μεγαλύτερο μέρος της ζωής μου, ήταν η σανίδα σωτηρίας μου, ένα μέρος όπου βρήκα την ηρεμία και την θεραπεία ξανά και ξανά. Είναι όπου ένιωθα πιο κοντά στη μητέρα μου και αναζητούσα παρηγοριά όταν πέθανε και όπου ήξερα πως είχα βρει μία αδελφή-ψυχή στη σύζυγό μου", δήλωσε ο πρίγκιπας Harry.

Όπως είχε αφηγηθεί ο δούκας του Sussex στη συνέντευξη μετά τον αρραβώνα τους, οι δυο τους είχαν πραγματοποιήσει στις αρχές της σχέσης τους ένα ταξίδι στη Μποτσουάνα, όπου είχαν την ευκαιρία να γνωριστούν καλύτερα. "Κατάφερα να την πείσω να έρθει μαζί μου στη Μποτσουάνα. Κατασκηνώσαμε έξω μόνοι μας κάτω από τα αστέρια. Ήρθε μαζί μου για 5 ημέρες εκεί, που ήταν απίστευτα φανταστικά. Και τότε ήμασταν μόνοι μας, που ήταν πολύ σημαντικό για εμένα να βεβαιωθώ πως είχαμε την ευκαιρία να γνωριστούμε", είχε πει χαρακτηριστικά. 

Αυτός ήταν ο λόγος που το κεντρικό διαμάντι του δαχτυλιδιού του αρραβώνα της ήταν από την Μποτσουάνα, αφού και για τους δύο η τοποθεσία προέλευσης είχε μεγάλη συναισθηματική αξία.

Διαβάστε περισσότερα για την ομιλία του εδώ