Pippa Middleton | Το όνομα που έδωσε στην κόρη της συνδέεται με εκείνο της Lilibet

Η αδερφή της δούκισσας του Cambridge έφερε στον κόσμο πριν από λίγες ημέρες το τρίτο της παιδί.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Αφού εμφανίστηκε στους εορτασμούς για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο της βασίλισσας Ελισάβετ με φουσκωμένη την κοιλιά της, όλοι υπονόησαν πως η αδερφή της δούκισσας του Cambridge ήταν έγκυος. Και δεν είχαν άδικο, αφού η Pippa Middleton πριν από λίγες εβδομάδες έφερε στον κόσμο το τρίτο της παιδί.

Διαβάστε Επίσης

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ευτυχείς γονείς αποφάσισαν να ονομάσουν τη μικρότερη κόρη τους, Rose, από τη λέξη που σημαίνει τριαντάφυλλο, που βρέθηκε στην 61η θέση με τα πιο δημοφιλή ονόματα για κορίτσια το 2020 στην Αγγλία. Παράλληλα, πρέπει να σημειωθεί πως το όνομά της έχει σύνδεση με εκείνο της Lilibet, της κόρης των Meghan Markle και πρίγκιπα Harry. 

Πέρα από το γεγονός πως η Lili έλαβε το όνομά της από την προ-γιαγιά της, έχει και μια άλλη σημασία η προέλευσή του. Ειδικότερα, το Lili παραπέμπει στο λουλούδι κρίνος, που είναι μία τρυφερή αναφορά στη μητέρα της Meghan Markle, η οποία όταν η κόρη της ήταν μικρή τη φώναζε Flower (λουλούδι). 

Lilibet

Συνεπώς, υπάρχει κάτι που συνδέει τα δύο μικρά κορίτσια. Να σημειωθεί πως η Middleton και ο σύζυγός της, James Matthews έχουν άλλα δύο παιδιά, τον 3 ετών Arthur και την 1 έτους Grace.

Πρόσφατα, έγινε γνωστό πως η οικογένεια των 5 πρόκειται να μετακομίσει στο Berkshire, την περιοχή όπου μεγάλωσε η οικογένεια Middleton, στην οποία εξακολουθούν να μένουν οι γονείς της δούκισσας του Cambridge. Αυτό σημαίνει πως η Pippa Middleton θα είναι μόνο 50 λεπτά μακριά από την αδερφή της και μελλοντική βασίλισσα, αφού μετά το καλοκαίρι η Kate Middleton και ο πρίγκιπας William σκοπεύουν να μετακομίσουν στο Windsor.

Διαβάστε Επίσης