Πώς αποκαλεί ο πρίγκιπας George τον πατέρα του, πρίγκιπα William

Το χαϊδευτικό που ο μεγαλύτερος γιος των Cambridge χρησιμοποιεί για τον πατέρα του.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Όσο κι αν η βασιλική οικογένεια της Αγγλίας είναι συνηθισμένη να ακολουθεί κάποιους συγκεκριμένους κανόνες και τα μέλη της να απαντούν σε διάφορους τίτλους, αυτό δεν σημαίνει πως στην προσωπική τους ζωή δεν φέρονται όπως οι κοινοί θνητοί. Ειδικότερα, σύμφωνα με μία παλιά επίσκεψη των Kate Middleton και πρίγκιπα William με τα παιδιά τους στο Leicester, είχε μαθευτεί το πώς ο μεγαλύτερος γιος τους, πρίγκιπας George, αποκαλεί τον πατέρα του.

Διαβάστε Επίσης

Πιο αναλυτικά, μία γυναίκα από το πλήθος ονόματι Fiona Sturgess είχε δηλώσει στους δημοσιογράφους πως είχε ακούσει τον πρίγκιπα George να ρωτάει τον πατέρα του, "θα παίξεις ποδόσφαιρο αύριο, Pops;". Το Pops χρησιμοποιείται ως συνώνυμο του αγγλικού father, ωστόσο πρόκειται για μια πολύ πιο casual προσφώνηση. 

Αντίθετα, η πριγκίπισσα Charlotte, την ημέρα της γιορτής της μητέρας είχε φτιάξει μια ζωγραφιά, που ήταν αφιερωμένη στην πριγκίπισσα Diana, στην οποία έγραψε: "Αγαπητή γιαγιάκα, λείπεις πολύ του μπαμπά" (χρησιμοποιώντας τη λέξη papa, που προέρχεται από τη γαλλική γλώσσα). 

Αλλά και τα υπόλοιπα μέλη χρησιμοποιούν χαϊδευτικά, ο ένας για τον άλλο. Μην ξεχνάμε το γνωστότερο Lilibet, που ανήκει στη βασίλισσα Ελισάβετ, με το οποίο τη φώναζαν οι γονείς της και ο πρίγκιπας Φίλιππος. Αλλά και ο πρίγκιπας William έχει ένα ξεχωριστό όνομα για την κόρη του, Charlotte, την οποία αποκαλεί Mignonette, που προέρχεται από τη γαλλική λέξη mignon που σημαίνει μικροκαμωμένος, γλυκούλης. Αλλά και η Kate Middleton έχει αποκαλέσει σε συνέντευξή της την πριγκίπισσα Charlotte, με το χαϊδευτικό της, Lottie.

Μάλιστα, πέρσι το καλοκαίρι κατά τη σύνοδο G7 που είχε πραγματοποιηθεί στην Κορνουάλη, είχε ακουστεί το πώς η Kate Middleton αποκαλεί τον πρίγκιπα Κάρολο, όταν τον χαιρέτησε μπροστά στις κάμερες.

Διαβάστε Επίσης