Πρίγκιπας Harry | Τα εμπόδια στη συμφιλίωση με τον αδερφό του, πρίγκιπα William

Η πιθανή συνάντησή τους στο Ηνωμένο Βασίλειο και τα αγκάθια στη σχέση τους.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Είναι γνωστό πλέον πως οι σχέσεις ανάμεσα στους γιους της πριγκίπισσας Diana, William και Harry δεν είναι καλύτερες από τότε που ο δούκας και η δούκισσα του Sussex αποφάσισαν να αποχωρίσουν από τη ζωή στο Παλάτι. Ακολούθησε η συνέντευξη στην Oprah Winfrey του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle που γιγάντωσε ακόμα πιο πολύ την απόσταση μεταξύ τους, με αποτέλεσμα τα δύο αδέρφια να μην έχουν τις θερμότερες σχέσεις. 

Διαβάστε Επίσης

Και όσο αν και ο πρίγκιπας Harry έκανε ένα βήμα, δείχνοντας καλή διαγωγή στο ταξίδι του στο Ηνωμένο Βασίλειο για να παραβρεθεί στους εορτασμούς για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο της βασίλισσας Ελισάβετ, εν τέλει τα αδέρφια δεν συναντήθηκαν ούτε στιγμή μόνα τους. Και όπως δήλωσε ο βασιλικός σχολιαστής και δημοσιογράφος, Phil Dampier, δεν πρόκειται η συμφιλίωση να πραγματοποιηθεί στο εγγύς μέλλον, αν δεν φύγει από τη μέση το βιβλίο του πρίγκιπα Harry, το οποίο πρόκειται να κυκλοφορήσει τα ερχόμενα Χριστούγεννα. 

Σύμφωνα με πηγές, η αυτοβιογραφία του μικρότερου γιου της πριγκίπισσας Diana πρόκειται να περιλαμβάνει τολμηρές ιστορίες και μάλιστα φημολογείται πως ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton δεν θα απεικονιστούν με τον καλύτερο τρόπο. Επομένως, καταλαβαίνουμε γιατί 2 χρόνια μετά η συμφιλίωση δεν λέει να ευοδωθεί. 

Πριν από λίγες ημέρες ανακοινώθηκε πως ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle θα ταξιδέψουν ξανά στην Αγγλία, στις αρχές του Σεπτεμβρίου για να επισκεφθούν ορισμένες φιλανθρωπικές οργανώσεις που σημαίνουν πολλά για εκείνους. Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι αναμένεται να μείνει στο σπίτι τους, Frogmore Cottage, το οποίο βρίσκεται στη μεγάλη έκταση του κάστρου του Windsor. Η μεγάλη αλλάγη, ωστόσο, που θα πραγματοποιηθεί τις επόμενες ημέρες είναι η μετακόμιση του πρίγκιπα William και της Kate Middleton στο Adelaide Cottage που βρίσκεται πολύ κοντά στο σπίτι των Sussexes.

Αυτό συνεπώς τούς κάνει αυτόματα γείτονες, ωστόσο δεν γνωρίζουμε αν θα λάβει χώρα κάποια συνάντηση μεταξύ τους. Όπως ανέφεραν δημοσιεύματα, ο δούκας και η δούκισσα του Cambridge πρόκειται να μετακομίσουν εκεί πριν ξεκινήσουν τα σχολεία, πράγμα που σημαίνει ότι την περίοδο που οι Sussexes θα βρίσκονται στην Αγγλία, θα είναι και εκείνοι στην περιοχή του Windsor.

Διαβάστε Επίσης