George - Charlotte | Η ασυνήθιστη ασχολία που μοιράζονται με τη Lilibet και τον Archie

Αν και τα ξαδέρφια δεν μένουν στην ίδια ήπειρο, έχουν καταφέρει να ασχολούνται με τα ίδια χόμπι.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Αν και παλαιότερα δημοσιεύματα ανέφεραν πως τα παιδιά των Kate Middleton και πρίγκιπα William επικοινωνούσαν συχνά με τα ξαδέρφια τους, Lilibet και Archie, δεν είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν από κοντά πριν από λίγους μήνες που οι Sussexes ταξίδεψαν στην Αγγλία, εξαιτίας διαφορετικών προγραμμάτων. Ωστόσο, ακόμα κι αν οι σχέσεις τους είναι περιορισμένες τυχαίνει να ασχολούνται με τα ίδια χόμπι.

Πιο αναλυτικά, τη νέα σχολική χρονιά ο πρίγκιπας George και η πριγκίπισσα Charlotte θα ξεκινήσουν στο νέο τους σχολείο, Lambrook School, ύστερα από τη μετακόμιση της οικογένειας των Cambridges στο Windsor. Εκεί θα έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιούν πολλές δραστηριότητες εξωτερικού χώρου, όπως το να απολαμβάνουν την ενασχόλησή τους με τα ζώα.

Διαβάστε Επίσης

Όπως αναφέρεται, στις δραστηριότητες του νέου σχολείου των διαδόχων, οι μαθητές θα έχουν τη δυνατότητα να κολυμπήσουν στην πισίνα, να μάθουν γκολφ, αλλά και να περάσουν χρόνο με λαγουδάκια και κότες, από τη μικρή φάρμα που στεγάζεται στον χώρο. Αυτό σημαίνει πως τα παιδιά θα μπορούν να έρθουν σε επαφή με τη φύση, κάτι που οι γονείς τους επιθυμούσαν να γίνει, αφού ένας λόγος της μετακόμισής τους στο Windsor ήταν προκειμένου τα παιδιά να έχουν περισσότερες ελευθερίες και μία πιο φυσιολογική ζωή στη φύση.

Την ενασχόλησή τους με τη φύση και τα ζώα είναι κάτι που μοιράζονται νοερά με τα ξαδέρφια τους, τα οποία στην κατοικία τους στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνιας έχουν αρκετά ζώα. Μάλιστα, η Meghan Markle στη συνέντευξη που είχε δώσει στην Ellen DeGeneres την περσινή χρονιά είχε αναφέρει πως ο Archie λατρεύει να τη βοηθά στις εργασίες αυτές, ενώ του αρέσει να ασχολείται με τις κότες που έχουν στον κήπο.

Διαβάστε Επίσης