Βασίλισσα Ελισάβετ | Οι φωτογραφίες από τη μεγαλοπρεπή πομπή του βασιλικού φέρετρου στο Λονδίνο

Τα δάκρυα του πρίγκιπα Harry και η υπόκλιση της Meghan Markle.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Τα μέλη της βρετανικής βασιλικής οικογένειας τίμησαν τη βασίλισσα Ελισάβετ στην πομπή του βασιλικού φέρετρου από το παλάτι του Buckingham στο Westminster Hall όπου θα παραμείνει μέχρι την κηδεία της στις 19 Σεπτεμβρίου.

Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle, ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton, ο βασιλιάς Κάρολος και η Καμίλα Πάρκερ, η πριγκίπισσα Άννα, ο πρίγκιπας Edward και η σύζυγός του Sophie, ο πρίγκιπας Andrew, αλλά και οι πριγκίπισσες Ευγενία και Βεατρίκη με τους συζύγους τους βρέθηκαν στο Westminster Hall για να συνοδεύσουν τη βασίλισσα Ελισάβετ στο ταξίδι της μέχρι το "τελευταίο αντίο" την ερχόμενη Δευτέρα.

Βασίλισσα Ελισάβετ | Οι φωτογραφίες από τη μεγαλοπρεπή πομπή του βασιλικού φέρετρου στο Λονδίνο

Το φέρετρο με τη σορό της βασίλισσας τοποθετήθηκε στο κέντρο του Westminster Hall με το στέμμα της τοποθετημένο από πάνω ενώ η βασιλική οικογένεια υποκλίθηκε μπροστά σε αυτό, όπως και η Meghan Markle.

πομπη βασίλισσας Ελισάβετ

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, το κλίμα ήταν πολύ συγκινητικό με τον Harry να μην μπορεί να κρύψει τα δάκρυά του, αλλά και την Meghan και την Kate να είναι φανερά συγκινημένες καθώς προσπαθούσαν να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους.

πομπη βασίλισσας Ελισάβετ
πομπη βασίλισσας Ελισάβετ

Η Meghan είχε επιλέξει για την περίσταση να φορέσει ένα ζευγάρι διαμαντένια σκουλαρίκια που της είχε χαρίσει η βασίλισσα ενώ η Kate φόρεσε μια διαμαντένια καρφίτσα που κάποτε άνηκε στη Βρετανίδα μονάρχη.

πομπη βασίλισσας Ελισάβετ
πομπη βασίλισσας Ελισάβετ

Η σορός της βασίλισσας είχε μεταφερθεί από το Balmoral όπου άφησε την τελευταία της πνοή στο παλάτι του Holyroodhouse και στον καθεδρικό Ναό St. Giles στο Εδιμβούργο ενώ στη συνέχεια έφτασε στην Αγγλία και μεταφέρθηκε τελικά στο Westminster Hall. Η βασίλισσα θα ταφεί στην εκκλησία St.George του Windsor Castle δίπλα στον πρίγκιπα Φίλιππο.

Διαβάστε Επίσης