Η Robin Wright κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον επί 4 χρόνια σύζυγό της, Clément Giraudet

Οι δυο τους είχαν παντρευτεί το 2018 σε μία ιδιωτική τελετή.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ύστερα από 4 χρόνια κοινής ζωής, η Robin Wright αποφάσισε να πάρει διαφορετικό δρόμο από εκείνον του συζύγου της, Clément Giraudet. Όπως μεταδίδουν τα ξένα Μέσα, η 56χρονη ηθοποιός κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από το στέλεχος του οίκου Yves Saint Laurent, με το People να επιβεβαιώνει πως η αιτία του χωρισμού τους ήταν οι ασυμβίβαστες διαφορές.

Σύμφωνα με τα στοιχεία, η Wright έγραψε ως ημερομηνία χωρισμού την 31η Ιουλίου, ενώ δεν θα χρειαστεί να χωρίσουν την περιουσία τους, αφού είχαν ξεκαθαρίσει τα περιουσιακά τους στοιχεία μέσω συμφωνίας μετά τον γάμο. Παράλληλα, κανείς από τους δύο ζητά διατροφή από τον άλλο, όπως επιβεβαίωσε το ΤΜΖ.

Το ζευγάρι εθεάθη για πρώτη φορά μαζί τον Σεπτέμβριο του 2017 κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας στο Παρίσι, όπου είχαν φωτογραφηθεί σε έναν αγώνα ποδοσφαίρου του γιου της Wright, Hopper Penn. Λίγο αργότερα, η ηθοποιός εμφανίστηκε στην επίδειξη του Saint Laurent, όπου ο Giraudet δουλεύει. 

Έναν χρόνο αργότερα, το ζευγάρι αποφάσισε να επισημοποιήσει τη σχέση του, μέσω μίας πολύ μικρής ιδιωτικής τελετής, παίρνοντας την απόφαση 4 χρόνια αργότερα να λήξουν τον γάμο τους. Η Wright στο παρελθόν ήταν παντρεμένη με τον Dane Witherspoon από το 1986 μέχρι το 1988, αλλά και με τον Sean Penn από το 1996 μέχρι το 2010, με τον οποίο μάλιστα απέκτησε δύο παιδιά. Λίγα χρόνια μετά τον χωρισμό της από τον διάσημο ηθοποιό, η Wright είχε συνδεθεί με τον επίσης συνάδελφό της, Ben Foster, με τον οποίο ωστόσο χώρισε μετά από λίγους μήνες, διαλύοντας τον αρραβώνα τους.

Διαβάστε Επίσης