Jennifer Aniston | Θα άφηνε ποτέ τα μαλλιά της φυσικά γκρίζα;

Η διάσημη ηθοποιός μοιράστηκε τις σκέψεις της για τα γκρίζα μαλλιά και το πέρασμα του χρόνου.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Jennifer Aniston είναι από τις διάσημες που πάντα επηρέαζαν τις fans της με το στιλ τους, το hairstyle τους και όσα είχαν να πουν. Από την πρώτη στιγμή που έγινε διάσημη μέσα από το ρόλο της Rachel στη σειρά 'Τα Φιλαράκια', γυναίκες σε κάθε μεριά του κόσμου θέλησαν να αντιγράψουν το κούρεμά της, κάτι που συμβαίνει ακόμα και σήμερα.

Η 53χρονη ηθοποιός εξακολουθεί να έχει αξιοζήλευτα μαλλιά που όπως λέει η ίδια- φροντίζει με τα προϊόντα του δικούς της brand, LolaVie, που περιέχουν εξαιρετικής ποιότητας συστατικά. Η ίδια θεωρεί ότι κάθε γυναίκα- και ειδικά οι γυναίκες που μεγαλώνουν- μπορούν να ανθίσουν χάρη στις εξελίξεις στην υγεία και την επιστήμη. Όπως δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή της σε αμερικάνικο περιοδικό: "Δύο πράγματα είναι αναπόφευκτα. Το πρώτο είναι η γήρανση. Το δεύτερο είναι πως πάντα θα σε κριτικάρουν. Για μένα έχει να κάνει με το πώς φροντίζω καλύτερα τον εαυτό μου, σωματικά και ψυχικά. Μπορούμε να ανθίσουμε και σε μεγαλύτερη ηλικία και αυτό χάρη στις εξελίξεις στην υγεία, τη διατροφή, την τεχνολογία και την επιστήμη”.

Η Aniston μάλιστα πιστεύει ότι κάθε γυναίκα θα πρέπει να κάνει στα μαλλιά της ό,τι θεωρεί εκείνη πιο άνετο χωρίς να σκέφτεται τη γνώμη των άλλων, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει να αφήσει φυσικά γκρίζα μαλλιά. Όπως είπε "εάν θέλεις να αφήσεις γκρίζα μαλλιά, κάνε το. Εάν θέλεις να συνεχίσεις να βάφεις τα μαλλιά σου, αυτό είναι καλό επίσης. Πιστεύω ότι όλοι πρέπει να νιώθουν σιγουριά με τις επιλογές που κάνουν, συμπεριλαμβανομένων και του να αποδεχθείς το φυσικό σου χρώμα”.

Για την Jennifer Aniston, κάθε hairstyle, εξάλλου, είναι ένας τρόπος έκφρασης: "Τα μαλλιά είναι ένας δημιουργικός τρόπος για να εκφράσεις τον εαυτό σου και μου αρέσει που η διάθεσή σου και η ενέργειά σου μπορούν να αλλάξουν με ένα hairstyle, ένα κούρεμα ή χρώμα. Αποδέξου ό,τι θα σε κάνει χαρούμενο”.

Διαβάστε Επίσης