Jennifer Aniston | Η στήριξή της στον Matthew Perry μετά τις νέες αποκαλύψεις για τις δυσκολίες που πέρασε με τον εθισμό σε ουσίες

Η ηθοποιός θέλησε να δείξει την συμπαράστασή της στον συμπρωταγωνιστή της από ‘Τα Φιλαράκια’.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Jennifer Aniston και ο Matthew Perry μοιράζονται μια φιλία που κρατάει πολλά χρόνια, σχεδόν από την πρώτη τους γνωριμία στα γυρίσματα της δημοφιλούς σειράς ‘Τα Φιλαράκια’.

Ο ηθοποιός που υποδυόταν τον Chandler Bing στο ‘Friends’ μίλησε πρόσφατα για το νέο του βιβλίο ‘Friends, Lovers and the Big Terrible Thing’ στο οποίο περιγράφει τις δυσκολίες που αντιμετώπισε εξαιτίας του εθισμού του σε ουσίες που ξεκίνησε λίγο μετά την επιτυχία που σημείωσε η σειρά.

Ο σταρ μοιράστηκε στο Instagram του ένα βίντεο όπου αναφέρει πληροφορίες για την αυτοβιογραφία του με την Jennifer να είναι η πρώτη που του έκανε Like και την Phoebe Buffay να ακολουθεί.

Η Aniston δεν σταμάτησε να δείχνει ποτέ τη στήριξή της στον συμπρωταγωνιστή της αφού και σε πρόσφατη συνέντευξή της στην εκπομπή ‘Today’ είχε αποκαλύψει ότι δεν είχε καταλάβει πόσο πολύ πάλευε ο ηθοποιός κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων των ‘Friends’. "Δεν καταλάβαινα το επίπεδο άγχους και της αυτοκαταστροφής που είχε ο Matthew Perry σε περίπτωση που δεν έβγαζε γέλιο στο γύρισμα και την απόγνωση που ένιωθε. Που βγάζει νόημα", είχε πει.

Σύμφωνα με τον σταρ, κατά τη διάρκεια όλων των σεζόν των ‘Friends’ σταματούσε και άρχιζε ξανά το αλκοόλ κι ενώ στην αρχή πίστευε ότι μπορεί να το διαχειριστεί και υπήρχαν περίοδοι που δεν έπινε, αργότερα κατέληξε να είναι 58 κιλά και να παίρνει 55 παυσίπονα την ημέρα. "Δεν ήξερα πως να σταματήσω" γράφει στην αυτοβιογραφία του, εξηγώντας πως "δεν μπορούσα να σταματήσω γιατί η αρρώστια και ο εθισμός εξελίσσονται. Και γίνονται χειρότερα όσο μεγαλώνεις".

Διαβάστε Επίσης