Η Jennifer Aniston γιόρτασε το Halloween με τη Sandra Bullock, διακοσμώντας τις κολοκύθες της

Η Bullock χάρισε διάφορα tips στη φίλη της, η οποία δήλωσε ενθουσιασμένη με το αποτέλεσμα.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Εκτός από τη στενή φιλία της με τη Julia Roberts, η οποία αποκαλύφθηκε πριν από λίγες ημέρες με αφορμή την ημέρα των γενεθλίων της διάσημης ηθοποιού, η Jennifer Aniston έδειξε στα social media πως κάνει παρέα με μία επίσης διάσημη σταρ που ανήκει στο Hollywood. Δεν μιλάμε φυσικά για την Courteney Cox, η οποία είναι σχεδόν οικογένεια για την "τηλεοπτική Rachel", αλλά για την ηθοποιό Sandra Bullock, με την οποία πέρασε τη γιορτή του Halloween.

Μαζί με αρκετούς φίλους και τα παιδιά τους, η Jennifer Aniston αποφάσισε να περάσει τη γιορτή, διακοσμώντας κολοκύθες, όπως είναι το γνωστό έθιμο. Ειδικότερα, η χολιγουντιανή σταρ ανέβασε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δείχνοντάς την να είναι επί το έργον.

Πιο αναλυτικά, ξεκίνησε κόβοντας το κάτω μέρος μιας κολοκύθας για να απομακρύνει τους εσωτερικούς της σπόρους, το οποίο έκανε με ένα μίξερ χειρός, όπως πρότεινε το TikTok εδώ και αρκετές ημέρες. Για ασφάλεια, όπως δήλωσε, φόρεσε προστατευτικά γυαλιά, προκειμένου να μην δεχθεί "επίθεση" από τους σπόρους στα μάτια της. Στη συνέχεια, προχώρησε με το να σχεδιάζει τα μάτια και τη μύτη με κουπάτ, όπως και το στόμα. Στο τέλος, ολοκλήρωσε τη διαδικασία αλείφοντας μια αναπλαστική κρέμα στις πλευρές που εκτίθενται για να διατηρήσει την κολοκύθα για περισσότερες ημέρες.

Ωστόσο, το μυστικό που της έδωσε η φίλη της, Sandra Bullock, ήταν να βάλει στο εσωτερικό της κολοκύθας λίγη κανέλα έτσι ώστε να μυρίζει πιο ωραία. 

Δείτε το βίντεο: 

Διαβάστε Επίσης