Demi Moore | Χώρισε με τον Daniel Humm μετά από ένα χρόνο σχέσης

Η 60χρονη ηθοποιός είναι και πάλι single.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Demi Moore χώρισε με τον Daniel Humm μετά από σχεδόν ένα χρόνο σχέσης σύμφωνα με νέα δημοσιεύματα.

Η 60χρονη ηθοποιός είναι πάλι single και σύμφωνα με τα tabloids είναι πολύ καλά και έχει εστιάσει στην οικογένειά της και τους φίλους της. Η Moore και ο Humm είναι μαζί από τις αρχές του 2022 και η πρώτη τους κοινή εμφάνιση ήταν τον Μάρτη όταν η ηθοποιός μοιράστηκε με τους fans της στο Instagram πολλές φωτογραφίες του συντρόφου της.

Σε μία από τις φωτογραφίες, η σταρ είναι αγκαλιά με τον Ελβετό σεφ που έχει εστιατόριο στη Νέα Υόρκη ενώ εκείνος της δίνει ένα φιλί στο μέτωπο. Το ζευγάρι είχε εμφανιστεί μαζί και στο τουρνουά τένις French Open με το ζευγάρι να μοιράζεται φωτογραφίες από το ταξίδι του στο Instagram.

Η Moore γιόρτασε πριν λίγες μέρες τα 60α της γενέθλια με πολλούς φίλους της και την οικογενειά της να την εύχεται στα social media, ανάμεσα στους οποίους και ο Bruce Willis με την σύζυγό του, Emma Heming, η οποία ανέβασε μια φωτογραφία της στο προφίλ της μαζί με τον Bruce.

Η Moore και ο Bruce Willis ήταν παντρεμένοι από το 1987 έως το 2000 και έχουν αποκτήσει μαζί τρεις κόρες, την 34χρονη Rumer, την 31χρονη Scout και την 28χρονη Tallulah.


 

Διαβάστε Επίσης