Πρίγκιπας George | To look Βρετανού τραγουδιστή που τον ενθουσίασε

Ο γιος του πρίγκιπα και της πριγκίπισσας της Ουαλίας λάτρεψε το outfit του καλλιτέχνη.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ο πρίγκιπας George αλλά και ο αδελφός του, πρίγκιπας Louis, είχαν μονοπωλήσει το ενδιαφέρον των φωτογράφων στις εκδηλώσεις για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο της βασίλισσας Ελισάβετ, με τις εκφράσεις ενθουσιασμού ή κούρασης να γίνονται μέχρι και memes στα social media.

O τραγουδιστής Craig David πρόσφατα αποκάλυψε έναν λόγο για τον οποίο ο πρωτότοκος γιος του πρίγκιπα και της πριγκίπισσας της Ουαλίας είχε ενθουσιαστεί τόσο πολύ κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων που μεταξύ άλλων περιλάμβανε και συναυλίες με διάσημους καλλιτέχνες. Όπως είπε ο 41χρονος μουσικός "ο πρίγκιπας William ήρθε και μου είπε 'ο γιος μου George τρελάθηκε με το μπλε κοστούμι με τις πούλιες που φορούσες' και του απάντησε 'χάρηκα που σας γνώρισα και που άρεσε στον George το outift μου'”.

Πρίγκιπας George | To look Βρετανού τραγουδιστή που τον ενθουσίασε

Μετά τη συναυλία, οι καλλιτέχνες συνάντησαν σε ιδιωτική εκδήλωση τα μέλη της βασιλικής οικογένειας στο Buckingham Palace και ο Craig David παραβρέθηκε εκεί μαζί με τη μητέρα του: "Για μένα, εκείνη η στιγμή ως γιος (που σύστηνε την μητέρα του στον William) ήταν η πιο απίστευτη στιγμή. Μετά ήρθε η Kate, ήταν μια αξιομνημόνευτη στιγμή”.

Διαβάστε Επίσης