Kate Middleton - Πρίγκιπας William | Οι τρυφερές φωτογραφίες από τα παρασκήνια των βραβείων Earthshot

Ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας ταξίδεψαν πριν από λίγες ημέρες στη Βοστώνη με αφορμή τη σημαντική εκδήλωση.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Την περασμένη Παρασκευή πραγματοποιήθηκαν τα βραβεία Earthshot, μία πρωτοβουλία του πρίγκιπα William, που σκοπό έχουν να αναδείξουν τα πρότζεκτ ατόμων που στοχεύουν στην προστασία του περιβάλλοντος. Ειδικότερα, ο πρίγκιπας της Ουαλίας και η σύζυγός του, Kate Middleton, ταξίδεψαν στη Βοστώνη, η οποία είχε οριστεί πριν από λίγους μήνες ως η τοποθεσία της διεξαγωγής, ώστε να παρευρεθούν στο λαμπερό event. 

Μαζί με το πριγκιπικό ζευγάρι, το παρών έδωσαν αρκετοί celebrities οι οποίοι με την παρουσία τους ήθελαν να προωθήσουν τη σημαντική πρωτοβουλία του πρίγκιπα William και να ρίξουν τον προβολέα στο μήνυμα της διατηρήσης του περιβάλλοντος. Όπως ανέφεραν τα δημοσιεύματα του ξένου Τύπου, η βραδιά στέφθηκε από επιτυχία, με το ζευγάρι να πραγματοποιεί μία άκρως εντυπωσιακή εμφάνιση. 

Πριν από λίγο, ο επίσημος λογαριασμός του πρίγκιπα και της πριγκίπισσας της Ουαλίας ανήρτησαν μία σειρά από φωτογραφίες από τα παρασκήνια των βραβείων, που απεικόνιζαν το ζευγάρι σε τρυφερές στιγμές. "Στα παρασκήνια της δεύτερης ετήσιας τελετής EarthShot Prize. Γιορτάζοντας τις λαμπρές λύσεις και τους ανθρώπους που εμπνέουν πίσω από αυτές", έγραψε το ζευγάρι στη λεζάντα που συνόδευε τις φωτογραφίες.

Πιο αναλυτικά, στην πρώτη βλέπουμε τον πρίγκιπα William να κοιτάει στοργικά στα μάτια τη σύζυγό του. Σε κάποια άλλη, η Kate Middleton βρίσκεται στη σκηνή για να παραδώσει το δικό της βραβείο, ενώ στην τελευταία η πριγκίπισσα της Ουαλίας κρύβεται πίσω στα παρασκήνια, χειροκροτώντας τον σύζυγό της, τη στιγμή που εκφωνεί τον λόγο του. 

Δείτε τις φωτογραφίες: 

Διαβάστε Επίσης