Kate Middleton | Η εμφάνιση με εορταστικό look μαζί με τα παιδιά της και τον πρίγκιπα William

Ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας παραβρέθηκαν στην χριστουγεννιάτικη συναυλία στο Westminster Abbey.

HARPER'S BAZAAR TEAM

H Kate Middleton παραβρέθηκε στη χριστουγεννιάτικη συναυλία που διοργάνωσε στο Westminster Abbey εκ μέρους της βασιλικής οικογένειας κι έκλεψε τις εντυπώσεις με το εορταστικό της look.

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας επέλεξε για την περίσταση ένα maroon wrap φόρεμα με μακρύ μανίκι και χρυσά κουμπιά που το είχε συνδυάσει με ασορτί αξεσουάρ, γόβες στην ίδια απόχρωση, γάντια και ένα κομψό clutch τσαντάκι.

Kate Middleton | Η εμφάνιση με εορταστικό look μαζί με τα παιδιά της και τον πρίγκιπα William

Ο πρίγκιπας William και τα δύο μεγαλύτερα παιδιά της οικογένειας, ο 9χρονος πρίγκιπας George και η 7χρονη πριγκίπισσα Charlotte φωτογραφήθηκαν μαζί με την Kate την ώρα που έφταναν στο Westminster Abbey. H Charlotte είχε επιλέξει ένα παλτό στις ίδιες αποχρώσεις με το σύνολο της μητέρα της, ενώ ο William και ο George είχαν επιλέξει navy αποχρώσεις.

Kate Middleton

Πρόκειται για τη δεύτερη συναυλία για τα Χριστούγεννα που διοργανώνει η Middleton με τη φετινή να τιμά τη βασίλισσα Ελισάβετ που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 96 ετών τον περασμένο Σεπτέμβρη. "Η συναυλία θα γιορτάσει και θα παρουσιάσει τη χαρά που φέρνει η ανθρώπινη σύνδεση: να δημιουργεί φιλίες και ενδυναμώνει τις κοινότητες, να δημιουργεί κληρονομιά καλοσύνης ενώ προσφέρει ανακούφιση και ασφάλεια σε στιγμές δυσκολιών ή απώλειας. Η συναυλία συνδυάσει παραδοσιακά και μοντέρνα στοιχεία, αγγίζοντας ανθρώπους όλων των θρησκειών και καμιάς”, αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση του Kensington Palace.

Διαβάστε Επίσης