H Gigi Hadid δίνει προτεραιότητα στο παιδί της και όχι στον Leonardo DiCaprio

Πηγές λένε πως δεν είναι διατεθειμένη να τρέχει από πίσω του.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Gigi Hadid δεν φαίνεται διατεθειμένη να παίζει τα παιχνίδια του Leonardo DiCaprio, τον οποίο αιχμαλώτισε ο φακός να μιλάει με νεότερο μοντέλο. 

Μολονότι δεν έχει γίνει κάποια επίσημη δήλωση για τη σχέση τους η Gigi Hadid και ο Leo άρχισαν να βγαίνουν κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας στη Νέα Υόρκη. Τότε πηγή από το περιβάλλον τους είχε πει πως "αρέσουν πολύ ο ένας στον άλλον, αλλά κανείς τους δεν είναι έτοιμος για κάτι σοβαρό τώρα".

H Gigi Hadid δίνει προτεραιότητα στο παιδί της και όχι στον Leonardo DiCaprio

Εξάλλου το μοντέλο είναι μητέρα του μόλις δύο ετών Khai που απέκτησε από τη σχέση της με τον ποπ σταρ Zayn Malik και φαίνεται πως είναι επικεντρωμένη σε αυτόν τον ρόλο της, παράλληλα με τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις.

Το έντονο πρόγραμμα ταξιδιών του DiCaprio δεν φαίνεται να διευκολύνει τη γνωριμία τους. Πρόσφατα για παράδειγμα βρέθηκε στο Miami για την Art Basel. Τώρα βρίσκεται στο Λος Άντζελες και έπειτα θα ταξιδέψει στο St. Barts για την Πρωτοχρονιά.

Leonardo DiCaprio

"Η Gigi δεν έχει την ενέργεια να τρέχει πίσω από τον DiCaprio" λέει πηγή. "Το πρόγραμμά του είναι υπερβολικό για εκείνη".

Η Gigi στο μεταξύ βρισκόταν στο Άσπεν για τα εγκαίνια ενός pop-up καταστήματος με τα ρούχα του brand της μαζί με την αδερφή της Bella.

Celebrities Gigi Hadid Zayn Malik

Στο μεταξύ ο DiCaprio, 48, διασκέδαζε στο Bird Streets Club του Hollywood όπου βρισκόταν και το 23χρονο μοντέλο Victoria Lamas και ο φακός τους αιχμαλώτισε να μιλάνε αρκετά κοντά ο ένας από τον άλλον. Όμως λέγεται πως δεν βγαίνουν μαζί. Πηγή λέει πως "και οι δύο ήταν καλεσμένοι σε ένα μεγάλο δείπνο και μπήκαν σε αμάξι με πολύ κόσμο" όταν έφυγαν από το κλαμπ.

Η Hadid και ο DiCaprio εθεάθησαν να τρώνε στο Cipriani της Nέας Υόρκης μαζί με παρέα στα μέσα του Νοέμβρη. Ωστόσο κανείς δεν γνωρίζει ακόμα την εξέλιξη της ιστορίας τους.