Πρίγκιπας William | Ο καυγάς με την Kate Middleton λίγο πριν το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς

Η Kate ΄έκλαιγε' όταν εκείνος άλλαξε τελευταία στιγμή τα σχέδια για το ρεβεγιόν.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ο πρίγκιπας William είχε κάνει την Kate Middleton να κλάψει λίγο πριν το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς, όταν το royal ζευγάρι είχε ακόμα σχέση και δεν είχε αρραβωνιαστεί.

Την Πρωτοχρονιά του 2007, ο πρίγκιπας William δεν είχε ακόμα αποφασίσει ποιο θα ήταν το μέλλον της σχέσης του με την Kate Middleton παρά το γεγονός ότι ήταν ήδη μαζί πέντε χρόνια. Το ζευγάρι μπορεί να αρραβωνιάστηκε το 2010, όμως τρία χρόνια πριν, ο William είχε αναστατώσει την Middleton με την αναποφασιστικότητά του.

Στο ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς λίγο πριν μπει το 2007 κι ενώ ο William είχε υποσχεθεί στην Kate ότι θα περνούσε τη βραδιά μαζί με την οικογένεια Middleton, ο πρίγκιπας της τηλεφώνησε και της είπε τελευταία στιγμή ότι δεν θα πάει. Η Kate ξέσπασε σε κλάματα αφού καταλάβαινε τον δισταγμό του συντρόφου της για το μέλλον της σχέσης του. Σύμφωνα με το βιβλίο της Katie Nicholl 'The Making of a Royal Romance' "ο William είχε δεύτερες σκέψεις και έκατσε με τον πατέρα του και τη γιαγιά του για να κάνουν μια ειλικρινή συζήτηση για το μέλλον του με την Kate”. Τόσο ο Κάρολος όσο και η Ελισάβετ τον είχαν συμβουλεύσει να μην βιαστεί να πάρει μια απόφαση.

Λίγους μήνες μετά τον καυγά τους στο ρεβεγιόν, το ζευγάρι είχε ανακοινώσει το τέλος της σχέσης του. Φυσικά, μήνες αργότερα επανασυνδέθηκαν και τρία χρόνια μετά αρραβωνιάστηκαν. Το 2011 παντρεύτηκαν και έφεραν στον κόσμο τρία παιδιά, τον George, την Charlotte και τον Louis.

Διαβάστε Επίσης