"Με άρπαξε από τον γιακά" | Ο πρίγκιπας Harry ισχυρίζεται ότι ο William του επιτέθηκε για την Meghan Markle

O καυγάς ανάμεσα στους δύο πρίγκιπες όπως τον περιγράφει ο δούκας του Sussex.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ο πρίγκιπας Harry κυκλοφορεί το βιβλίο του 'Ρεζέρβα' στις 10 Ιανουαρίου αποκαλύπτοντας πολλές λεπτομέρειες για τη ζωή του στο βρετανικό Παλάτι αλλά και τη σχέση του με τον αδελφό του και διάδοχο του θρόνου, πρίγκιπα William.

O δούκας του Sussex ισχυρίζεται στη νέα του αυτοβιογραφία ότι κάποια στιγμή τσακώθηκε με τον αδελφό του για την Meghan Markle και πως ο William του επιτέθηκε αρπάζοντάς τον από τον γιακά. Ο πρίγκιπας της Ουαλίας είχε χαρακτηρίσει την Meghan -επαναλαμβάνοντας όσα έγραφαν τα βρετανικά tabloids για την Markle- ως 'δύσκολη', 'αγενή' και 'σκληρή', με τον Harry να αντιδρά: "Όλα έγιναν πολύ γρήγορα. Πάρα πολύ γρήγορα. Με άρπαξε από τον γιακά, σκίζοντας το κολιέ μου και με έριξε στο πάτωμα”, έγραψε, όπως αναφέρει το PageSix.

"Έπεσα στο μπολ του σκύλου που έσπασε κάτω από τη μέση μου και τα κομμάτια μoυ έσκισαν το δέρμα. Έμεινα εκεί για ένα λεπτό και μετά σηκώθηκα και του είπα να φύγει”, έγραψε ο Harry τονίζοντας ότι μετά το περιστατικό είχε τραυματίσει τη μέση του.

Σύμφωνα με το βιβλίο 'Ρεζέρβα', ο καυγάς ανάμεσα στα δύο αδέλφια έγινε στο Nottingham Cottage μετά τη συζήτηση που έκαναν για τη σχέση τους. Ο Harry περιγράφει τον William ως έξαλλο αρχικά, ενώ μετά από κάποιες ανταλλαγές βρισιών, ο William ισχυρίστηκε ότι απλά θέλει να βοηθήσει τον μικρό αδελφό του. "Είσαι σοβαρός; Να με βοηθήσεις; Έτσι το αποκαλείς αυτό; Βοήθεια;”, του απάντησε ο Harry.

Το σχόλιο αυτό εκνεύρισε ακόμα περισσότερο τον William που άρχισε να τον βρίζει και να κινείται προς το μέρος του. "Willy δεν μπορώ να σου μιλήσω ενώ είσαι έτσι” του απάντησε και του πρόσφερε ένα ποτήρι νερό, λίγο πριν ο William τελικά τον χτυπήσει ρίχνοντάς τον στο πάτωμα.


 

Διαβάστε Επίσης