Πρίγκιπας Harry – Πρίγκιπας William | Είχαν ζητήσει από τον Κάρολο να μην παντρευτεί την Καμίλα Πάρκερ

Η αποκάλυψη που έκανε ο δούκας του Sussex στο βιβλίο του, 'Ρεζέρβα'.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ο πρίγκιπας Harry έκανε πολλές αποκαλύψεις για τη ζωή του στο βρετανικό Παλάτι στο νέο του βιβλίο 'Ρεζέρβα', μιλώντας τόσο για τα παιδικά του χρόνια και τον θάνατο της μητέρας του όσο και για τη σχέση που είχε με τον αδελφό του και τον πατέρα του.

Όπως γράφει ο δούκας του Sussex μετά τον θάνατο της Diana, ο ίδιος και ο αδελφός του είχαν συναντήσει αρκετές φορές την Καμίλα Πάρκερ σε μια προσπάθεια του Καρόλου να τους γνωρίσει καλύτερα τη σύντροφό του. Ο Harry περιγράφει τις συναντήσεις καλές, παρά το γεγονός ότι φοβόταν αρχικά ότι η Καμίλα θα ήταν "μια κακιά μητριά”.

"Θυμάμαι να αναρωτιέμαι εάν θα ήταν κακιά με μένα. Εάν θα ήταν σαν τις άλλες κακές μητριές στις ιστορίες”. Όπως εξηγεί, μάλιστα, οι δύο πρίγκιπες δεν είχαν αντίρρηση με τη σχέση του πατέρα τους αλλά του είχαν ζητήσει να μην την παντρευτεί. Δεν ήθελαν να περπατήσει στην εκκλησία "με την άλλη γυναίκα”.

Ο Κάρολος και η Καμίλα είχαν παντρευτεί τελικά το 2005 με την Καμίλα να παίρνει τον τίτλο της δούκισσας της Κορνουάλης και όχι αυτόν της πριγκίπισσας της Ουαλίας. Μετά τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ, φυσικά, έγινε η νέα queen consort της Μεγάλης Βρετανίας.

Διαβάστε Επίσης