Courteney Cox | Αποκάλυψε ότι ο πατέρας της είχε προσπαθήσει να την πείσει να εγκαταλείψει το Hollywood για να πουλάει πισίνες

Η 58χρονη ηθοποιός μοιράστηκε μια γλυκιά ιστορία με τον πατέρα της σε πρόσφατη συνέντευξή της.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Courteney Cox τιμήθηκε πρόσφατα για την επιτυχημένη καριέρα της και την αγάπη που της δείχνουν οι fans της αποκτώντας το δικό της Αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας στο Hollywood, όμως, όπως είπε σε πρόσφατη συνέντευξή της, στις αρχές της καριέρας της μπορεί να είχε πάρει μια απόφαση που θα την είχε απομακρύνει από την υποκριτική.

Η 58χρονη ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Jimmy Kimmel στο πλαίσιο προώθησης της νέας της ταινίας 'Scream 6' και μοιράστηκε μια ιστορία με τον πατέρα της όταν ήταν ακόμα άνεργη ηθοποιός που πήγαινε συνέχεια σε auditions. Όπως αποκάλυψε "ο μπαμπάς μου πίστευε ότι πρέπει να τα παρατήσω. Αυτό που συνέβη ήταν ότι δεν είχα δουλέψει για πάρα πολύ καιρό. Είχα χρήματα για να ζήσω μόνο για δυο εβδομάδες. Μόνο για το φαγητό”.

"Μιλούσα με τον πατέρα μου και μου είπε 'Cece', όπως είναι το χαϊδευτικό μου, "πρέπει να επιστρέψεις σπίτι. Είναι μακρύς ο δρόμος από το Λος Άντζελες στην Αλαμπάμα και ήρθε ο καιρός να πακετάρεις. Είσαι πωλήτρια, είσαι πολύ καλή πωλήτρια. Πρέπει να κάνεις αυτό που κάνεις καλύτερα”, είπε η σταρ εξηγώντας ότι ο πατέρας της πουλούσε πισίνες και η ίδια ήταν πολύ καλή σε αυτό το επάγγελμα.

"Ήξερα πάντα ότι είχα αυτή την επιλογή. Την επόμενη μέρα μου τηλεφώνησαν ότι πήρα ένα ρόλο μετά από ακρόαση που είχα κάνει για το Family Ties. Πήρα τον ρόλο της κοπέλας του Michael J.Fox”, είπε για τον ρόλο που είχε από το 1987 έως το 1989.

Σύμφωνα με την ηθοποιό, ο πατέρας της αγαπούσε πολύ το Hollywood, τις ταινίες δράσεις και τις τηλεοπτικές σειρές. Όπως ανέφερε, άλλωστε, και η Cox στην ομιλία της στη Λεωφόρο της Δόξας "η μαμά μου θα το λάτρευε όλο αυτό, αλλά ο μπαμπάς μου είχε μανία με την τηλεόραση”.

Διαβάστε Επίσης