"Ένιωθα τόσο μόνη" | Η Paulina Porizkova μοιράστηκε μία φωτογραφία από τις τελευταίες της διακοπές με τον Ric Ocasek

Η ηθοποιός αναφέρθηκε στη σχέση της με τον πρώην σύζυγό της και τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν στον γάμο τους.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Με αφορμή την ημέρα των γενεθλίων του Ric Ocasek, ο οποίος θα γινόταν φέτος 79 ετών, η πρώην σύζυγός του, Paulina Porizkova, ανήρτησε μία φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram από τις τελευταίες τους κοινές διακοπές.

Το μοντέλο και ηθοποιός έχει μιλήσει για τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν στη σχέση τους και το διαζύγιο που είχαν προγραμματίσει να λάβουν πριν από τον θάνατο του τραγουδιστή των Cars. "Αυτή η φωτογραφία είναι από τις τελευταίες διακοπές μας μαζί, όταν ακόμα ήλπιζα πως ο γάμος μου θα επιβίωνε. Είπα στον σύζυγό μου πόσο απίστευτα μόνη ένιωθα, η καρδιά μου ήταν τόσο άδεια και λαχταρούσα την αγάπη, κυριολεκτικά ο καθένας μπορούσε να την πάρει. Ο καθένας θα μπορούσε να με φλερτάρει. Ακόμα και εκείνος. Σε αυτές τις διακοπές, ακόμα πίστευα πως θα το προσπαθούσε", δήλωσε στη λεζάντα της ανάρτησης σχετικά με την περίοδο εκείνη. 

Στη φωτογραφία, η Porizkova πόζαρε με τον σύζυγό της και τους δύο γιους τους, Jonathan και Oliver, υπογραμμίζοντας πως παρά τη μοναξιά της, ήταν δυνατή όταν ήταν όλοι μαζί. "Οι 4 μας ήμασταν ο πυρήνας της αγάπης, με τους υπόλοιπους της οικογένειάς μας να διαμορφώνουν το άτομο. Σήμερα, την ημέρα της γέννησής του, τον θυμάμαι ακριβώς έτσι, εκείνο το μόριο που έκανε ολόκληρο τον κόσμο που πιθανό. Με απεριόριστη ευγνωμοσύνη και τίποτα παρά αγάπη", έγραψε η διάσημη καλλονή. 

Οι δυο τους γνωρίστηκαν το 1984 στα γυρίσματα του τραγουδιού "Drive" του διάσημου συγκροτήματος, όταν η Porizkova ήταν 19 ετών και ο Ocasek 40, ξεκινώντας μια παράνομη σχέση. Ο Ocasek ήταν ήδη 2 φορές παντρεμένος και είχε αποκτήσει 4 παιδιά πριν παντρευτεί το 1989 την αγαπημένη του. Ωστόσο, παρά τα 34 χρόνια γάμου τους και τον παθιασμένο έρωτα που έζησαν, οι δυο τους άρχισαν να απομακρύνονται. "Χρειαζόμουν περισσότερα από τον σύντροφό μου όχι μόνο να μου λέει ότι είμαι όμορφη και ότι με αγαπούν", είχε δηλώσει σε πρόσφατη συνέντευξή της. 

Το ζευγάρι παρά τον χωρισμό του το 2018, εξακολουθούσε να μένει μαζί μέχρι να πάρουν επίσημα το διαζύγιο. Εν τέλει, το 2019 ο Ocasek βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του, πιθανώς εξαιτίας επίπτωσης από μία εγχείρηση στην οποία υπεβλήθη. Ύστερα από τον θάνατό του, η Porizkova πληγώθηκε όταν έμαθε πως ο σύζυγός της την είχε ξεγράψει από τη διαθήκη του. Η ίδια ωστόσο εξακολουθεί να τον θυμάται με ευγνωμοσύνη, νιώθοντας χαρούμενη που τον γνώρισε. 

Διαβάστε Επίσης