Kylie Minogue | Νέα σχέση μετά τον χωρισμό της από τον Paul Solomons;

Η κίνηση της τραγουδίστριας που πυροδότησε τις φήμες ότι ένα νέο κεφαλαίο στη ζωή της ξεκινά. Είναι αυτός ο νέος της σύντροφος;

HARPER'S BAZAAR TEAM

Λίγους μόλις μήνες μετά τον χωρισμό της από τον Paul Solomons, όλα δείχνουν ότι η Kylie Minogue είναι έτοιμη να ανοίξει το επόμενο κεφάλαιο στο βιβλίο της προσωπικής της ζωής. 

Τουλάχιστον αυτό υποστηρίζουν δημοσιογραφικές πηγές και οι φήμες που την θέλουν να έδωσε τον αριθμό του τηλεφώνου τους στον, κιθαρίστα των The Kooks, Hugh Harris. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η γνωριμία τους έγινε εντελώς αναπάντεχα στο Annabel Club στο Λονδίνο, όταν ο ένας έπεσε κυριολεκτικά πάνω στον άλλον στην προσπάθεια τους να χορέψουν, διασκεδάσουν, περάσουν καλά.

Την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος ο Hugh Harris σε συνέντευξη του σε διαδικτυακό Podcast. "H Kylie είναι μια πραγματικά γλυκιά γυναίκα. Η γνωριμία μας, όμως, έγινε κάπως περίεργα. Ήμουν τόσο μεθυσμένος όταν συναντηθήκαμε που βασικά της ζήτησα τον αριθμό του τηλεφώνου της” αναφέρει στην αρχή της συνέντευξης της και οι αποκαλύψεις συνεχίζονται με τα παρακάτω λόγια:

"Δεν μπορούσα να πιστέψω αυτό που έκανα. Σκεφτόμουν ξανά και ξανά και αναρωτιόμουν "θα το κάνω εγώ αυτό;”. Ε, από την φράση αυτή φτάσαμε στο "μπορώ να έχω τον αριθμό του κινητού σας;”. Η φίλη που ήταν μαζί της σίγουρα της έλεγε ότι ποιος πιστεύει πως είναι αυτός ο τύπος που έρχεται και ζητάει από την Kylie Minogue τον αριθμό του τηλεφώνου της. Κι όμως κάπως το έκανα”.

Κόντρα στα προγνωστικά και την αρκετά μεθυσμένη εικόνα του, η Pop Star τού έδωσε τον αριθμό του τηλεφώνου της με τον ίδιο να περιγράφει το γεγονός αυτό ως "υπέροχη στιγμή”. Πάντως, σε αντίθεση με το θάρρος και την τόλμη που έδειξε εκείνη τη βραδιά, ο κιθαρίστας και μουσικός δεν έχει βρει ακόμη τη δύναμη να καλέσει στον αριθμό έχοντας ακόμα την απορία αν είναι ο πραγματικός αριθμός της Kylie Minogue ή απλά τυχαία νούμερα στη σειρά.

Σε κάθε περίπτωση, η Kylie Minogue φαίνεται πως είναι έτοιμη να ξεπεράσει τον χωρισμό της από την πενταετή της σχέση με τον Paul Solomons άμεσα. 

Διαβάστε Επίσης