Πριγκίπισσα Ευγενία | Η σπάνια (και τρυφερή) φωτογραφία του μικρού της γιου με την ξαδέρφη του

Η Πριγκίπισσα Ευγενία πέρασε την Ημέρα της Γης σε ένα εντυπωσιακό μέρος με την αδερφή της, πριγκίπισσα Βεατρίκη και τα παιδιά τους.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Το Σάββατο, όλος ο πλανήτης αφιέρωσε περισσότερο χρόνο για να μάθει περισσότερα για το περιβάλλον και να φροντίσει τον πλανήτη Γη με αφορμή την Ημέρα της Γης. Στο ίδιο μήκος κύματος, βρέθηκε και η πριγκίπισσα Ευγενία, η οποία μοιράστηκε μία πιο προσωπική στιγμή γύρω από τον δικό της οικογενειακό εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας της Γης

Η εγγονή της βασίλισσας Ελισάβετ, δημοσίευσε το Σάββατο στο Instagram μια επιλογή φωτογραφιών με αφορμή την ετήσια επέτειο, συμπεριλαμβανομένου ενός αξιολάτρευτου στιγμιότυπου του γιου της Αυγούστου Φίλιππου, ο οποίος ενδυναμώνει τη σχέση του με την ξαδέλφη του, Siena Elisavet.

Στη φωτογραφία, ο μικρούλης August φαίνεται να παρακολουθεί πιγκουίνους να κολυμπούν και να ζουν σε έναν εντυπωσιακό ζωολογικό κήπο με την μόλις ενός έτους Sienna για συντροφιά, οι γονείς της οποίας είναι η αδελφή της πριγκίπισσας Ευγενίας, η πριγκίπισσα Βεατρίκη, και ο σύζυγός της, Edoardo Mapelli Mozzi.

"Είναι η Παγκόσμια Ημέρα της Γης και σήμερα γιορτάζουμε τον πλανήτη μας και τους ανθρώπους που κάνουν εκπληκτικά πράγματα για να βοηθήσουν στην προστασία του", έγραψε αρχικά στη λεζάντα των φωτογραφιών η πριγκίπισσα Eugenie πριν περιγράψει τι δείχνει κάθε φωτογραφία που μοιράστηκε. Κάπως έτσι, συνέχισε με: 

"Φωτογραφία 1: Ο August και η ξαδέρφη του Sienna λατρεύουν να πηγαίνουν στον ζωολογικό κήπο του Λονδίνου. Αποτελεί μέρος της Ζωολογικής Εταιρείας του Λονδίνου μιας παγκόσμιας φιλανθρωπικής οργάνωσης για τη διατήρηση της άγριας ζωής που βοηθά στην προστασία της άγριας ζωής", ανέφερε, περιγράφοντας λεπτομερώς την πρώτη φωτογραφία που δημοσίευσε. "Κάθε φορά που τον επισκέπτεστε, υποστηρίζετε το έργο τους".

Στη δεύτερη και την τρίτη εικόνα, η πριγκίπισσα Ευγενία μοιράστηκε στιγμιότυπα με τον Αύγουστο να βυθίζεται στο BBC Earth Experience, το οποίο βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο Λονδίνο "σε ένα εντελώς βιώσιμο κτίριο αφιερωμένο στα πλάνα της Μονάδας Φυσικής Ιστορίας του BBC για τη γη μας", σύμφωνα με την ίδια.

"Το όραμά τους είναι να εμπνεύσουν τους επισκέπτες να προστατεύσουν τον πλανήτη μέσω αυτής της καθηλωτικής εμπειρίας", συνέχισε προτρέποντας όλες τις μαμάδες με μικρά παιδιά να τον επισκεφτούν.