Kate Middleton | Το βίντεο που έγινε viral στο TikTok και της χάρισε ένα νέο ψευδώνυμο

"Πριγκίπισσα Shuffle", την αποκαλούν χρήστες του TikTok ύστερα από το απρόσμενο ταλέντο της.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Kate Middleton έχει αποδείξει πως ό,τι κι αν κάνει, το κάνει με τεράστια επιτυχία, πράγμα που έγινε φανερό από ένα παλιό βίντεό της, το οποίο έχει γίνει viral τις τελευταίες ημέρες. Ο λόγος για την επίσκεψη της πριγκίπισσας της Ουαλίας στην Κοπεγχάγη τον Φεβρουάριο του 2022, όπου είχε συναντηθεί με τη Mary της Δανίας και τη βασίλισσας Margrethe. 

Στο σόλο ταξίδι της η Kate Middleton είχε δεχθεί την επίσημη υποδοχή στο Παλάτι από τις royals της Δανίας, όπου συνοδεύτηκε από τις καθιερωμένες φωτογραφίες. Όταν τα κλικ ξεκίνησαν, η βασίλισσα Margrethe τής έκανε ένα νόημα να έρθει πιο κοντά. Τότε, η πριγκίπισσα της Ουαλίας για να μην συγκεντρώσει τα βλέμματα και να πλησιάσει διακριτικά τη μονάρχη της Δανίας, έσυρε τα πόδια της, κάνοντας τη γνωστή κίνηση "shuffling" όπως είναι γνωστή στο χορό, με αποτέλεσμα να λάβει το ψευδώνυμο "Πριγκίπισσα Shuffle" στα social media τις τελευταίες ημέρες. 

"Το κάνει με τακούνια. Εγώ σίγουρα θα πιανόμουν στο χαλί και θα έπεφτα", έγραψε ένας χρήστης στο TikTok, ενώ ένας άλλος έγραψε "θα το κάνω την επόμενη φορά που θα βγάλω φωτογραφία με κάποιον".

Είναι γνωστό πως η Kate Middleton πάντα είναι διακριτική, κομψή και εντυπωσιακή, όπως παραδέχθηκε και ο σύζυγός της, πρίγκιπας William, σε πρόσφατη κοινή τους εμφάνιση. Όπως ήταν αναμενόμενο, το σχόλιό του έκανε αρκετές γυναίκες στο πλήθος να χαμογελάσουν. Πρόσφατα, το ζευγάρι έκανε την πρώτη δημόσια εμφάνισή του ύστερα από τις διακοπές του Πάσχα, επιλέγοντας την πόλη του Μπέρμιγχαμ. 

Η βασιλική οικογένεια της Αγγλίας αυτές τις ημέρες βρίσκεται σε αναβρασμό αφού έχουν μείνει λίγες ημέρες για την τελετή στέψης του βασιλιά Καρόλου, που θα πραγματοποιηθεί στις 6 Μαΐου με καλεσμένους τους σημαντικότερους royals του κόσμου.

Διαβάστε Επίσης