Καμίλα | Η hair stylist της αποκαλύπτει πώς αισθάνεται η σύζυγος του βασιλιά Καρόλου λίγο πριν την τελετή στέψης

Ποια είναι η beauty προετοιμασία που αναμένεται να ακολουθήσει;

HARPER'S BAZAAR TEAM

Όσο οι προετοιμασίες για την τελετή στέψης του βασιλιά Καρόλου στις 6 Μαΐου, όλο και περισσότερες λεπτομέρειες γύρω από τα πρόσωπα που αναμένεται να πρωταγωνιστήσουν έρχονται στο φως. 

Στη λίστα με τα πρόσωπα που προχωρούν σε αποκαλύψεις, προστίθενται η κομμώτρια της βασίλισσας Καμίλα, Jo Hansford, η οποία μίλησε στο Radio 4 για την προετοιμασία και τα μυστικά ομορφιάς που θα ακολουθήσει η Καμίλα προκειμένου να είναι εκθαμβωτική στην τελετή στέψης του συζύγου της, βασιλιά Καρόλου.

"Νομίζω ότι είναι αγχωμένη - όπως θα ήταν κάθε άλλος άνθρωπος", δήλωσε η Hansford, η οποία φροντίζει τα μαλλιά της Καμίλα εδώ και 35 χρόνια, στη συνέντευξη της στο "Women's Hour”.

Εξάλλου, το χτένισμα της βασίλισσας Καμίλα πρέπει να επιλεγεί με βασικό κριτήριο το στέμμα που θα φορέσει. "Νομίζω ότι η δυσκολία θα είναι να τοποθετηθεί το στέμμα χωρίς να αλλάξει το στυλ", εξήγησε η Hansford στην  "Πώς θα γίνει αυτό, δεν ξέρω γιατί δεν θα είμαι εκεί - θα το παρακολουθώ από την τηλεόραση".

Παρόλο που δεν θα βρίσκεται στη μεγαλειώδη τελετή που θα πραγματοποιηθεί στο Αβαείο του Westminster για να κάνει τις απαραίτητες αλλαγές της τελευταίας στιγμής, η Hansford δηλώνει: "Είμαι σίγουρη ότι τα μαλλιά της θα είναι όπως πάντα, και φαίνονται σε πολύ καλή κατάσταση τώρα. Στις φωτογραφίες φαίνεται πολύ καλύτερο το χρώμα, επειδή είναι πιο μαλακό και πιο ζεστό".

"Οι τόνοι του δέρματος αλλάζουν... κάποιος που είχε σκούρα καστανά μαλλιά όταν ήταν 20 ετών, σίγουρα δεν σημαίνει ότι θα έχει το ίδιο χρώμα στα μαλλιά όταν θα είναι 60 ετών. Πρέπει να γίνει μια μετάβαση στο να είναι πιο ανοιχτό, πιο μαλακό", δήλωσε η Hansford. "Νομίζω ότι θα είναι πανέμορφη".

Όσο για το στέμμα που θα φορέσει η βασίλισσα Καμίλα, τα Ανάκτορα του Buckingham ανακοίνωσαν τον Φεβρουάριο ότι θα είναι ένα ιστορικό βασιλικό κειμήλιο: το εντυπωσιακό στέμμα της βασίλισσας Μαρίας. Το στέμμα, διακοσμημένο με 2.200 διαμάντια, φορέθηκε από τη βασίλισσα Μαρία - τη γιαγιά της αείμνηστης βασίλισσας Ελισάβετ - όταν συμμετείχε στη στέψη μαζί με τον σύζυγό της, βασιλιά Γεώργιο Ε΄, το 1911.

Διαβάστε Επίσης