Πρίγκιπας William - Kate Middleton | Επισκέφτηκαν την Ουαλία και δοκίμασαν ένα νέο extreme sport

Λίγες ημέρες πριν από την τελετή στέψης του βασιλιά Καρόλου, ο Πρίγκιπας William και η Kate Middleton επισκέφτηκαν την Ουαλία για έναν ιδιαίτερο σκοπό.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Λίγες μέρες πριν την πολυαναμενόμενη και σημαντική τελετή στέψης, ο Πρίγκιπας William και η Kate Middleton βρέθηκαν στην Ουαλία για να απολαύσουν τη φύση, να κάνουν δραστηριότητες εξωτερικού χώρου, να ηρεμήσουν.

Μπορεί ο καιρός να μην ήταν ακριβώς σύμμαχος τους, καθώς η έντονη βροχή στην περιοχή δημιουργούσε προβλήματα, όμως, μόλις η μπόρα πέρασε, οι δύο τους φόρεσαν ένα ζεστό αντιανεμικό μπουφάν σε κόκκινο χρώμα και ρούχα κατάλληλα για τον καιρό. Μάλιστα, η επιλογή του κόκκινου χρώματος δεν θεωρείται τυχαία και... έχει ιστορικό παρελθόν. Και αυτό, διότι το κόκκινο είναι ένα από τα αγαπημένα χρώματα των Ουαλών, καθώς υπάρχει και στη σημαία τους. 

Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους, συναντήθηκαν με άτομα και ήρωες από την ομάδα διάσωσης του Central Beacon, οι οποίοι ρισκάρουν καθημερινά τη ζωή τους προκειμένου να εξασφαλίσουν ότι οι περιπατητές και αναρριχητές ξεκινούν το ταξίδι τους στο πλησιέστερο νησί. Μάλιστα, το πριγκιπικό και ακόμα αρκετά ερωτευμένο ζευγάρι εκμεταλλεύτηκαν την ευκαιρία και πήραν μέρος σε ασκήσεις όπως η παροχή πρώτων βοηθειών σε όσους το έχουν ανάγκη και το κυνήγι αντικειμένων με σκυλιά διασώστες.

Μάλιστα, από το ταξίδι τους δεν έλειπαν και οι extreme δραστηριότητες με τον Πρίγκιπα William και την Kate Middleton να δοκιμάζουν Rappeling, ένα σπορ ισορροπίας και αντοχής. Αφού τους έδειξαν τα σχοινιά - κυριολεκτικά - και φόρεσαν κράνη που έγραφαν "διασώστες βουνού", ο πρίγκιπας William βγήκε πρώτος για να κατεβεί με σχοινί περίπου 30 πόδια από βράχους, με την Kate να τον ακολουθεί στενά.

Όταν έφτασαν στο τέλος της διαδρομής, ο πρίγκιπας William και η πριγκίπισσα Kate, οι οποίοι έχουν στην παρέα τους ένα αξιολάτρευτο σκυλάκι που ονομάζεται Orla συνάντησαν τα border collies της ομάδας, Kizzi και Kassie, γνωρίζοντας τα με χάδια και τρυφερές αγκαλιές στο κεφάλι τους. 

Διαβάστε Επίσης