Πρίγκιπας William - Kate Middleton | Η ρομαντική φωτογραφία για τα 12 χρόνια γάμου

Το πριγκιπικό ζευγάρι της Ουαλίας γιορτάζουν την δωδέκατη επέτειο του γάμου τους με μία τρυφερή ανάρτηση.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η 29η Απριλίου αποτελεί ξεχωριστή ημερομηνία για τον πρίγκιπα William και την Kate Middleton. Πρόκειται για την ημερομηνία που οι δυο τους αποφάσισαν να επισημοποιήσουν τη σχέση τους και να παντρευτούν.

Σήμερα, ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας έχουν επέτειο γάμου. Ειδικότερα, William και Kate γιορτάζουν 12 χρόνια γάμου, κάτι το οποίο γνωστοποίησε ο κοινός του λογαριασμός στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Με μία ανάρτηση, το πριγκιπικό ζεύγος σηματοδότησε την επέτειο αυτή και άφησε τους διαδικτυακούς του ακολούθους να στείλουν τις θερμές ευχές τους. Πίσω από αυτή την τρυφερή και αγαπησιάρικη λήψη "κρύβεται” ο Matt Porteous, ο φωτογράφος υπεύθυνος τόσο για τα οικογενειακά πορτρέτα που κοσμούν τόσο τη χριστουγεννιάτικη κάρτα όσο και για τις σημαντικές στιγμές του ζεύγους και των τριών παιδιών του.

Η λεζάντα της φωτογραφίας κινήθηκε σε λακωνικά μονοπάτια, επιλέγοντας να συνοδεύσουν τη φωτογραφία τους με δύο μόνο λέξεις, "12 χρόνια”. 

Ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton παντρεύτηκαν στις 29 Απριλίου του 2011 μετά από δέκα χρόνια κοινής ζωής, καθώς οι δυο τους γνωρίστηκαν όσο ήταν φοιτητές σε Πανεπιστήμιο της Σκωτίας. Μετά τη γαμήλια τελετή τους, η οποία καθήλωσε εκατομμύρια τηλεθεατές παγκοσμίως, το πριγκιπικό ζευγάρι απέκτησε τρία παιδιά, τον εννιάχρονο πρίγκιπα George, την επτάχρονη πριγκίπισσα Charlotte και τον πεντάχρονο πρίγκιπα Louis. 

Μπορεί το ζευγάρι να μετρά ουσιαστικά περισσότερα από 20 χρόνια κοινής ζωής, όμως, όλα δείχνουν ότι τον τελευταίο χρόνο έχουν βρει την απόλυτη ισορροπία ανάμεσα στα επαγγελματικά και τα προσωπικά τους, συνδυάζοντας με ιδιαίτερη μαεστρία τις πριγκιπικές του υποχρεώσεις με την οικογενειακή ζωή. Μάλιστα, από τις δημόσιες εμφανίσεις τους δεν απουσιάζουν πλέον ούτε οι τρυφερές στιγμές, κάτι που μέχρι πρόσφατα απέφευγαν εξαιτίας των άγραφων κανόνων που είχε θέσει η βασίλισσα Ελισάβετ. Δημόσιες αγκαλιές, χαμόγελα, νέες περιπέτειες πρωταγωνιστούν στις τελευταίες τους κοινές εμφανίσεις αποδεικνύοντας ότι ο έρωτας ανάμεσα τους καλά κρατεί. 

Διαβάστε Επίσης