Paulina Porizkova | Αποκαλύπτει ποιος είναι ο νέος της σύντροφος με μία ρομαντική ανάρτηση

Το τρυφερό φιλί του διάσημου μοντέλου με τον σύντροφό της από το Παρίσι.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Μπορεί πριν από λίγες ημέρες να πραγματοποίησε μία αινιγματική ανάρτηση σχετικά με τον νέο της σύντροφο, όμως, πλέον η Paulina Porizkova δεν επιθυμεί να κρύψει άλλο το πρόσωπο του ανθρώπου που την έχει κάνει να χαμογελά ξανά.

Έτσι, αποφάσισε να κοινοποιήσει την ταυτότητα του νέου τους συντρόφου με μία τρυφερή φωτογραφία με θέα το Παρίσι. Στην ανάρτηση, το διάσημο μοντέλο ανταλλάσσει ένα τρυφερό φιλί με τον σύντροφό της έχοντας τον Πύργο του Άιφελ στο παρασκήνιο.

Ο άντρας, λοιπόν, που της έχει κλέψει την καρδιά δεν είναι άλλος από τον Jeff Greenstein, γνωστός και επιτυχημένος τηλεοπτικός συγγραφέας και παραγωγός, το πρόσωπο πίσω από αρκετές σειρές που έχουν αφήσει το δικό τους τηλεοπτικό στίγμα, όπως το "Will & Grace”.

"Τρεις μήνες γέλιου, φιλιών, πειραγμάτων, αγάπης και αδιαπραγμάτευτης χαζομάρας, που γιορτάστηκαν με τον πιο χαζό τρόπο στην πιο ρομαντική πόλη του κόσμου", έγραψε η Porizkova στη λεζάντα της φωτογραφίας όπου φαίνεται να φιλά τον Greenstein πιο χαρούμενη και πλήρης από ποτέ. Μάλιστα, οι αποκαλύψεις δεν σταμάτησαν στη λεζάντα και τη φωτογραφία, αλλά συνεχίστηκαν μέσα από τα hashtags που επέλεξε η Paulina Porizkova. Όπως φαίνεται, λοιπόν, από αυτά, το μοντέλο γιόρτασε τρεις μήνες σχέσης με τον αγαπημένο της.

Από το κείμενο της δεν έλειψαν και οι ευχαριστίες στους διαδικτυακούς της ακολούθους, οι οποίοι με τη σειρά τους "αγκάλιασαν” τη σχέση αυτή τόσο πολύ όσο και η ίδια, κίνηση αρκετά σημαντική και συγκινητική για την ίδια. "Σας ευχαριστώ, σας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ για την έκρηξη αγάπης και υποστήριξης για την ευτυχία μου. Είμαι συγκλονισμένη από τη γενναιοδωρία σας” συμπλήρωσε στο κείμενο της φωτογραφίας. 

Διαβάστε Επίσης