Sarah Ferguson | Στα χνάρια της Meghan Markle - Αυτό είναι το νέο της επαγγελματικό βήμα

Η νέα κίνηση της Δούκισσας του York που αναμένεται να συζητηθεί.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Μετά από μια σειρά εμφανίσεων στα μέσα ενημέρωσης νωρίτερα φέτος για την προώθηση του τελευταίου της μυθιστορήματος, η Sarah Ferguson, η Δούκισσα του York αποφάσισε να κινηθεί στα χνάρια της Meghan Markle, ξεκινώντας ένα ολοκαίνουργιο podcast. Η Sarah Ferguson ανακοίνωσε το απόγευμα της Δευτέρας στο Instagram ότι θα ξεκινήσει ένα podcast μαζί με την επί χρόνια φίλη της, επιχειρηματία και ιδρύτρια του First News, Sarah Thompson

Με τίτλο "Tea Talks with the Duchess & Sarah”, το podcast θα εξετάζει "τα σκαμπανεβάσματα της καθημερινής ζωής: τη δική σας, τη δική μας και οτιδήποτε βρίσκεται στην επικαιρότητα", αναφέρει η Sarah Thompson στο επίσημο teaser. Το δίδυμο θα συζητά "για τα καυτά θέματα της εβδομάδας", ενώ θα μοιράζεται και "τις σκέψεις και τις προοπτικές τους για καθημερινά ζητήματα". Παράλληλα, θα υποδέχονται "ειδικούς καλεσμένους και θα μοιράζονται προσωπικές ιδέες για τα διλήμματα των ακροατών".

"Αυτές οι δύο σπουδαίες φίλες θα προσεγγίζουν τα πάντα με αστείρευτο ενθουσιασμό και μια υγιή δόση χιούμορ”, αναφέρεται στην επίσημη ανακοίνωση. Κάνοντας ανάρτηση στο Instagram, η Δούκισσα του York αναφέρει με τη σειρά της: "Είναι καιρός να ξεστομίσουμε το τσάι... το ολοκαίνουργιο podcast μας Tea Talks with the Duchess & Sarah κυκλοφορεί την επόμενη εβδομάδα σε όλες τις streaming πλατφόρμες. Εγγραφείτε τώρα στον σύνδεσμο στο βιογραφικό μου". Στην ανάρτησή της πρόσθεσε τα hashtags #SpillTheTea και #TeaTalksPod. 

Το podcast έρχεται στον απόηχο της στέψης του βασιλιά Καρόλου Γ' στο Αβαείο του Westminster, στην οποία η Δούκισσα δεν ήταν προσκεκλημένη, αλλά τίμησε με την παρουσία της την συναυλία που διοργανώθηκε προς τιμή αυτής της σπουδαίας ημέρας.