Η Scarlett Johansson στο κόκκινο χαλί των Καννών με τον σύζυγό της, Colin Jost

Η εντυπωσιακή εμφάνιση της ηθοποιού στην πρεμιέρα της ταινίας "Asteroid City".

HARPER'S BAZAAR TEAM

Από την ιδιαίτερη ημέρα της Scarlett Johansson δεν μπορούσε να απουσιάζει ο σύζυγός της και κωμικός, Colin Jost, ο οποίος τη συνόδευσε στο Φεστιβάλ των Καννών με αφορμή την επίσημη πρεμιέρα της νέας της ταινίας. Ειδικότερα, η διάσημη ηθοποιός πρωταγωνίστησε μεταξύ άλλων στην νέα ταινία του Wes Anderson, "Asteroid City", δίνοντας το "παρών" μαζί με το υπόλοιπο καστ και τον διάσημο δημιουργό. 

Η Scarlett Johansson στο κόκκινο χαλί των Καννών με τον σύζυγό της, Colin Jost

Πιο αναλυτικά, η Johansson επέλεξε για να περπατήσει στο κόκκινο χαλί μία custom ροζ δημιουργία του οίκου Prada, με ιδιαίτερο χαρακτηριστικό τα λευκά spaghetty straps που έκαναν το αποτέλεσμα ακόμα πιο ενδιαφέρον. Ωστόσο, εκείνο που έκλεψε την παράσταση ήταν η εντυπωσιακή ανοιχτή της πλάτη που αποκάλυπτε τα τατουάζ της. Όπως βλέπουμε από τις φωτογραφίες, η Johnansson έχει στην πλάτη ένα μεγάλο σκίτσο με λουλούδια, το οποίο αποτελεί μία τρυφερή αφιέρωση στην κόρη της, Rose, που έχει αποκτήσει από την προηγούμενη σχέση της με τον Romain Dauriac.

Scarlett Johansson

Παράλληλα, εντοπίζουμε και ένα μικρό αρνάκι δίπλα στα λουλούδια, που πιθανολογούμε πως θα έχει συναισθηματική αξία για την ίδια. Η Johansson έχει αποκτήσει επίσης τον 2 ετών Cosmo, μαζί με τον Jost, με τον οποίο παντρεύτηκε υπό άκρα μυστικότητα το 2020. 

Δεν είναι η πρώτη φορά που η ηθοποιός αποκαλύπτει τα τατουάζ της, ενώ τα δύο στην πλάτη της δεν είναι τα μοναδικά. Πιο συγκεκριμένα, έχει επίσης ένα σχέδιο κουκουβάγιας στα πλευρά της, μία σημείωση που λέει "Αγαπώ τη Νέα Υόρκη" στον καρπό της, μία ανατολή στο εσωτερικό του ώμου της και το logo των Avengers στον δικέφαλό της - ένα τατουάζ που μοιράζεται με 5 ακόμα συμπρωταγωνιστές της από τη Marvel. 

Διαβάστε Επίσης