Sarah Ferguson | Γιορτάζει τη γέννηση του δεύτερου παιδιού της κόρης της, πριγκίπισσας Ευγενίας

Η Δούκισσα του York μόλις απέκτησε νέο εγγόνι και το γιορτάζει με ένα τρυφερό μήνυμα.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Sarah Ferguson έχει έναν ακόμη λόγο να χαίρεται και μία ακόμα μικρή ψυχή να του προσφέρει αγάπη και φροντίδα. Όσον αφορά το τελευταίο, ο λόγος γίνεται για το νέο της εγγόνι, το παιδί της πριγκίπισσας Ευγενίας που ήρθε στον κόσμο αυτό το απόγευμα της 30ης Μαΐου.

Την Τρίτη, η Δούκισσα της Υόρκης, γνωστή ως Fergie, γιόρτασε τη γέννηση του μωρού της κόρης της, πριγκίπισσας Ευγενίας και του γαμπρού της, Jack Brooksbank, Ernest George Ronnie, με ένα γλυκό αφιέρωμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ο Ernest γεννήθηκε στις 30 Μαΐου και τα ανάκτορα του Buckingham ανακοίνωσαν τα χαρμόσυνα νέα τη Δευτέρα.

"Καταπληκτική... η σημασία του Ernest", έγραψε η Fergie στα Instagram Stories της. "Σας ευχαριστώ", πρόσθεσε με ένα emoji με χέρια που προσεύχονται.

Αξίζει να αναφερθεί ότι το λιτό, αλλά τρυφερό κείμενο γράφτηκε πάνω από τη φωτογραφία που χρησιμοποίησε η πριγκίπισσα Ευγενία για να μοιραστεί περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη γέννηση του δεύτερου γιου της στο Instagram. Η εικόνα έδειχνε το νεογέννητο να κοιμάται αγκαλιά με ένα μπλε πλεκτό σκουφάκι - ένα βασιλικό δώρο από τον μεγάλο αδελφό August! - και ακολουθούσε μια δεύτερη λήψη με τον 2χρονο August να αγγίζει απαλά το κεφάλι του μικρού αδελφού του.

"Ο Jack και εγώ θέλαμε να μοιραστούμε τα νέα ότι γεννήσαμε το αγοράκι μας, τον Ernest George Ronnie Brooksbank στις 30 Μαΐου 2023 στις 8.49 με βάρος 7,1 κιλά", έγραψε η πριγκίπισσα Ευγενία στη λεζάντα των στιγμιότυπων. "Πήρε το όνομά του από τον προ-προ-προ-προ-προ-παππού του George, τον παππού του George και τον παππού μου Ronald. Ο Augie λατρεύει να είναι ήδη μεγάλος αδελφός".