Sarah Ferguson | Ο λόγος που έβαλε τα κλάματα όταν έμαθε το όνομα που θα πάρει ο νεογέννητος εγγονός της

Η έκπληξη που επιφύλασσε η πριγκίπισσα Ευγενία στην μητέρα της, Sarah Ferguson, αποκαλύφθηκε μέσα από το όνομα που θα πάρει ο γιος της.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Sarah Ferguson έβαλε κυριολεκτικά για το όνομα που επέλεξε να δώσει στο νεογέννητο μωρό της, η κόρη της, πριγκίπισσα Ευγενία. 

Την Τετάρτη, η Δούκισσα του York, η οποία είναι ευρέως γνωστή ως Fergie, μίλησε για την τιμή αυτή στο δεύτερο επεισόδιο του νέου της podcast, "Tea Talks with the Duchess & Sarah". Η συμπαρουσιάστρια της Fergie, Sarah Thomson, την συνεχάρη για τη γέννηση του νέου μωρού της κόρης της πριγκίπισσας Ευγενίας, Ernest George Ronnie, ο οποίος ήρθε στον κόσμο αυτό στις 30 Μαΐου. Ο Ernest είναι το δεύτερο παιδί για την πριγκίπισσα και τον σύζυγό της Jack Brooksbank, οι οποίοι είναι ήδη γονείς του δύο ετών August. 

"Είναι ένα πολύ, πολύ σοβαρά όμορφο αγοράκι. Τώρα, φυσικά, όλοι το λένε αυτό, αλλά, φυσικά, είναι", εκμυστηρεύτηκε η Δούκισσα του York όταν η Thomson μοιράστηκε τις ευχές της. "Doting Granny, doting GG. Και όμορφοι παππούδες", αστειεύτηκε.

"GG, είμαι η GG", πρόσθεσε - αποκαλύπτοντας το παρατσούκλι της ως γιαγιά!

"Τα πήγε πολύ, πολύ καλά. Τον λένε Ernest George Ronnie. Είναι Ernest επειδή το μεσαίο όνομα του George III ήταν Ernest και επίσης επειδή είναι ένα υπέροχο όνομα", συνέχισε. Αναλύοντας την ορθογραφία του ονόματος του νέου μωρού, η Fergie εξήγησε: "Θα είναι καλό στην Ισπανία όταν θα έρθουμε σε μια βίλα. Ernesto θα τον φωνάζουν και θα έχει πλάκα", γεγονός που προκάλεσε το γέλιο της παρτενέρ της.

Ρίχνοντας περισσότερο φως στο όνομα του μικρού, η συγγραφέας του βιβλίου "A Most Intriguing Lady" είπε: "Και μετά George από τον πατέρα του Jack και Ronald - Ronnie - από τον πατέρα μου, κάτι που πραγματικά συγκίνησε. Όταν μου το είπαν ο Τζακ και η Ευγενία, ήταν τόσο συγκινητικό που έβαλαν τον πατέρα μου εκεί μέσα. Ήταν πολύ ευγενικό, σκέφτηκα, με έκανε να κλάψω, φυσικά", εκμυστηρεύτηκε στην εκπομπή της.