Meghan Markle | Θα γίνει η νέα Μούσα του οίκου Dior;

Οι φήμες και η αλήθεια σχετικά με τη φημολογούμενη συνεργασία της Δούκισσας του Sussex με τον εμβληματικό οίκο υψηλής ραπτικής.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Λίγες ημέρες μετά την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με το Spotify, τα επαγγελματικά της Meghan Markle έρχονται στο προσκήνιο με τις επικείμενες συνεργασίες της να κατέχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στα διεθνή ρεπορτάζ. Τα τελευταία θέλουν την Δούκισσα του Sussex να γίνεται οτ πρόσωπο του εμβληματικού οίκου Dior αναλαμβάνοντας έναν ρόλο που πολλοί θα ήθελαν. Τι ισχύει, όμως, στην πραγματικότητα;

Τα νέα, όμως, δεν είναι αυτά που περίμεναν οι θαυμαστές της Meghan Markle. Εκπρόσωπος των Sussexes δήλωσε στην Telegraph ότι οι ισχυρισμοί αυτοί δεν είναι αληθινοί, ενώ πηγή του Dior υποστήριξε ότι η ομάδα του οίκου "δεν έχει καταλάβει πώς προέκυψε η ιστορία".

Το άρθρο της Daily Mail δημοσιεύτηκε λίγες ημέρες αφότου το Spotify αποφάσισε να καταργήσει το podcast Archetypes της Meghan. "Υπήρχαν φήμες εδώ και εβδομάδες ότι η Markle πρόκειται να υπογράψει συμφωνία με τον Dior, γεγονός που έχει βάλει φωτιά στις κακές γλώσσες", δήλωσε στην εφημερίδα ένας "εξέχων κοσμικός του Beverly Hills". "Αν τα καταφέρει, τότε κανείς δεν θα θυμάται ότι το ανόητο μικρό podcast της ακυρώθηκε μετά από μία σεζόν".

Το podcast της Meghan δεν θα ανανεωθεί για δεύτερη σεζόν. Κύκλοι προσκείμενοι στο Spotify υποστήριξαν ότι το βασιλικό ζεύγος δεν κατάφερε να ανταποκριθεί στο κριτήριο παραγωγικότητας που ήταν απαραίτητο για να λάβει την απαραίτητη υποστήριξη, σύμφωνα με τη Wall Street Journal. Η Meghan, ωστόσο, φέρεται να σχεδιάζει να δημιουργήσει περισσότερα podcasts με άλλον στρατηγικό συνεργάτη. 

Διαβάστε Επίσης