Πρίγκιπας William | Η βραδινή του έξοδος σε club χωρίς την Kate Middleton

Λίγες στιγμές μετά το Royal Ascot, ο πρίγκιπας της Ουαλίας πραγματοποίησε μία βραδινή έξοδο που συζητήθηκε.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Μετά τον ενθουσιασμό που προκάλεσαν οι εμφανίσεις του πρίγκιπα και της πριγκίπισσας της Ουαλίας στο Royal Ascot την Παρασκευή -όπου η Kate Middleton τράβηξε τα βλέμματα με το Total Red Look- ο πρίγκιπας William επέλεξε να πάει κόντρα στην αυστηρή ευπρέπεια της ημέρας με μια νύχτα ξεφαντώματος στο hotspot KOKO του Camden.

Η Daily Mail μοιράστηκε φωτογραφίες και βίντεο από τον πρίγκιπα της Ουαλίας σε ένα ιδιωτικό θεωρείο του γνωστού θεατρικού club, στο οποίο απεικονίζεται να κρατάει μια μπύρα καθώς λικνίζεται σε ένα EDM set. Αντικαθιστώντας το καπέλο του Ascot και την φράκο του με ένα ανοιχτό γαλάζιο πουκάμισο, ο William ήταν μαζί με δύο φίλους, συμπεριλαμβανομένου του ιδιοκτήτη του νυχτερινού κέντρου Guy Pelly, νονού του πρίγκιπα Louis και παλιού μέλους του στενού κύκλου του William. Η Daily Mail προσθέτει ότι πιστεύεται πως ο άλλος φίλος ήταν ο James Meade, συμφοιτητής του Old Etonian και νονός της πριγκίπισσας Charlotte.

Δείτε τις φωτογραφίες του πρίγκιπα William εδώ. 

Ο Guy Pelly είναι αγαπημένος φίλος τόσο του πρίγκιπα William όσο και του Harry εδώ και μερικά χρόνια, ενώ συχνά απεικονίζεται στις φωτογραφίες τους σε νυχτερινές εξόδους στα νιάτα τους. Θεωρείται επίσης ότι είχε οργανώσει το εργένικο πάρτι του William το 2011. Ενώ η σχέση μεταξύ του δούκα του Sussex και του πρίγκιπα της Ουαλίας έχει τεθεί υπό πίεση τα τελευταία χρόνια, ο Pelly έχει παραμείνει σε καλές σχέσεις και με τα δύο αδέλφια, έχοντας επισκεφθεί τον Harry και τη Meghan στην Καλιφόρνια.

Ήταν μια πολυάσχολη εβδομάδα για τον William, ο οποίος άφησε τα μαλλιά του κάτω στο KOKO λίγο πριν από την έναρξη του Homewards, του φιλόδοξου προγράμματός του σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο για τον τερματισμό της έλλειψης στέγης εντός πέντε ετών. Ο πρίγκιπας ξεκίνησε έκτοτε μια καταιγιστική 48ωρη περιοδεία στο Ηνωμένο Βασίλειο, επισκεπτόμενος έξι τοποθεσίες που θα συμμετάσχουν στην πρωτοποριακή πρωτοβουλία.