"Ζεις το παραμύθι σου" | Οι τρυφερές ευχές της Sarah Ferguson για την επέτειο γάμου της κόρης της, πριγκίπισσας Βεατρίκη

Η πριγκίπισσα Βεατρίκη και ο Edoardo Mapelli συμπλήρωσαν τρία χρόνια γάμου.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η πριγκίπισσα Βεατρίκη γιορτάζει την τρίτη επέτειο γάμου της με τον σύζυγό της, Edoardo Mapelli και η Sarah Ferguson εύχεται στην κόρη της δημόσια στέλνοντας τις τρυφερές ευχές της λίγο μετά την περιπέτεια υγείας της.

"Ευτυχισμένη επέτειο στη μαγική μου κόρη και τον υπέροχο γαμπρό μου", έγραψε η Δούκισσα του York, σε μια ανάρτηση στο Instagram τη Δευτέρα μαζί με μια φωτογραφία από τη μεγάλη μέρα. "Είστε οι καλύτεροι γονείς που θα μπορούσαν να έχουν τα όμορφα εγγόνια μου. Η αγάπη σας δεν έχει όρια".

"Όπως και η μητέρα σου, Βεατρίκη", συνέχισε η Fergie. "Ζεσταίνει την καρδιά μου και μου δίνει γαλήνη γνωρίζοντας ότι ζεις το παραμύθι σου", έγραψε η Sarah Ferguson στην ανάρτηση της. 

Η πριγκίπισσα Βεατρίκη και ο Edoardo Mapelli έχουν αποκτήσει μαζί μία κόρη, η οποία γεννήθηκε τον Σεπτέμβριο του 2021 και "ακούει” στο όνομα, Sienna Elizabeth.. Η πριγκίπισσα Βεατρίκη είναι επίσης μητριά του Wolfie, ο οποίος γεννήθηκε το 2016 και είναι ο γιος του Edo από προηγούμενη σχέση με την Dara Huang.

Η Fergie είχε δηλώσει στο παρελθόν στο περιοδικό PEOPLE ότι τα εγγόνια της - εκτός από τα παιδιά της πριγκίπισσας Beatrice, η κόρη της, πριγκίπισσας Ευγενία έχει δύο γιους - "με ακολουθούν σαν τον Peter Pan. Είμαι η "Σούπερ γιαγιά Pan!

Η Δούκισσα του York πρόσθεσε ότι τα εγγόνια της αγαπούν το χιούμορ και τις γκριμάτσες της, ενώ δεν παραλείπουν να παίζουν πολλές φορές μαζί. 

Τον προηγούμενο μήνα, εκπρόσωπος της Fergie ανακοίνωσε ότι η Δούκισσα του York διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού. 

"Η Sarah, Δούκισσα του York διαγνώστηκε πρόσφατα με μια πρώιμη μορφή καρκίνου του μαστού που εντοπίστηκε σε μια εξέταση ρουτίνας μαστογραφίας. Της ανακοινώθηκε ότι έπρεπε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, η οποία πραγματοποιήθηκε με επιτυχία", είχε αναφέρει τότε σε επίσημη δήλωση του εκπρόσωπος.