Zara & Mike Tindall | Για την 12τη επέτειο του γάμου τους έγιναν κούκλες της Barbie

Η εντυπωσιακή μεταμόρφωση και οι τρυφερές ευχές του ερωτευμένου ζευγαριού.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η #Barbiemania είναι παντού. Και έχει επηρεάσει τους πάντες. Τη μόδα, την ομορφιά, τις pop κουλτούρα, τις σχέσεις, το ευρύτερο κοινωνικά lifestyle. Ακόμα και οι Royals δεν κατάφεραν να ξεφύγουν από την τάση που θέλει μία συνειδητοποιημένη ροζ νότα να "εισβάλλει” στην καθημερινότητα σου και να την ηρεμήσει, αποσυμπιέζει, φροντίζει. 

Τη στιγμή που η Kate Middleton και η πριγκίπισσα Βεατρίκη έχουν εισβάλλει ολοκληρωτικά στο σύμπαν του Barbiecore - ένα πανταχού παρόν καλοκαιρινό στιλ που παρακινήθηκε από την κυκλοφορία της ταινίας Barbie -, οι Tindalls συμμετείχαν σε μία από τις πολλές τάσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που πυροδότησε η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα.

Κάπως έτσι, ο Mike Tindall μοιράστηκε στο Instagram μια φωτογραφία του ίδιου και της συζύγου του Zara Tindall που αναπαριστά τον Ken και την Barbie με αφορμή τη 12η επέτειο του γάμου τους αυτή την εβδομάδα. Η φωτογραφία πιστεύεται ότι δημιουργήθηκε χρησιμοποιώντας μία από τις πολυάριθμες εφαρμογές που έχουν κάνει την εμφάνισή τους στο διαδίκτυο για να επιτρέψουν στους θαυμαστές της ταινίας να ζήσουν τις κούκλες φαντασιώσεις τους. Ο Mike ως "Ken” είναι κομψός με λινό κοστούμι, πουκάμισο που έχει ξεκουμπωθεί με γούστο, σκούρα δερμάτινη ζώνη - και το προαπαιτούμενο γραμμωμένο σαγόνι και την τούφα με τα τέλεια χτενισμένα μαλλιά. Η Tindall με τη σειρά της ως "Barbie”, εν τω μεταξύ, απεικονίζεται με ένα γκρι ανθρακί κολάν, ένα ροζ αθλητικό γιλέκο και ξανθές τούφες.

'Ευχαριστώ για τα μηνύματα, ήταν υπέροχα 12 χρόνια. Νιώθω ότι γινόμαστε νεότεροι", έγραψε ο Mike Tindall στο Instagram, μαζί με την εικόνα που δημιουργήθηκε από υπολογιστή. Η παιχνιδιάρικη ανάρτηση προκάλεσε μια σειρά από γλαφυρές απαντήσεις από τους φίλους, με τον Ben Foden να αστειεύεται ότι τα μαλλιά της κούκλας του Mike είναι μάλλον πιο πλούσια από τα δικά του.