Melania Trump | Πού είναι εξαφανισμένη;

Ο Donald Trump ήρθε αντιμέτωπος με βαριές κατηγορίες αλλά αυτό που προκαλεί μεγαλύτερη συζήτηση είναι η απουσία της Melania Trump;

Ο Donald Trump παρουσιάστηκε ενώπιον του δικαστηρίου στην Ουάσινγκτον, την Πέμπτη, όπου του απαγγέλθηκαν επισήμως κατηγορίες για την απόπειρά του να ανατρέψει το αποτέλεσμα των προεδρικών εκλογών του 2020. Σε όλη αυτή τη δικαστική περιπέτεια αυτό που μας έκανε όμως μεγαλύτερη εντύπωση ήταν η απουσία της συζύγου του, Melania Trump

Ο πρώην Αμερικανός πρόεδρος δήλωσε μάλιστα αθώος και πώς "πρόκειται για δίωξη εναντίον ενός πολιτικού αντιπάλου. Αυτό δεν θα έπρεπε να συμβεί ποτέ στην Αμερική". Η 53χρονη σύζυγός του δεν φαίνεται να τον στήριξε σε αυτή τη δικαστική περιπέτεια που είναι η πολλοστή που αντιμετωπίζει ο Donald Trump.

Πού είναι εξαφανισμένη η Melania Trump;

Η πρώην Πρώτη Κυρία της Αμερικής φέρεται να έχει αρνηθεί πολλές φορές το να βρίσκεται στο πλευρό του, σε σταθμούς της προεκλογικής εκστρατείας και εμφανίσεις ως αποτέλεσμα των πολλαπλών εγκληματικών υποθέσεων στις οποίες εμπλέκεται στη Νέα Υόρκη και τη Φλόριντα. 

Οι New York Times ανέφεραν, τον περασμένο μήνα, ότι η Melania Trump -που απέφυγε τις τυπικές υποχρεώσεις που αντιστοιχούσαν στην αποχώρησή τους από τον Λευκό Οίκο- έχει επικεντρωθεί στο να βοηθήσει τον 17χρονο γιο τους, Barron Trump να κάνει αιτήσεις για τις σπουδές του. 

Επίσης, η 53χρονη έχει φροντίσει να περιορίσει τον κοινωνικό της κύκλο επιλέγοντας να περνάει χρόνο με τους γονείς της, τον γιο της και λίγους παλιούς φίλους ενώ επισκέπτεται κομμωτήρια και συμβούλους με τον επί χρόνια στιλίστα της, Herve Pierre.

Κάποιες μαρτυρίες αναφέρουν ότι την είδαν να συναντά περιστασιακά τον σύζυγό της για δείπνο αλλά και ότι δεν θέλει καμία ανάμειξη με τις καταγγελίες ή την προεκλογική καμπάνια του 2024. Τον περασμένο Απρίλιο φέρεται να απέφυγε το ταξίδι του Donald Trump από τη Φλόριντα στη Νέα Υόρκη και δεν ήταν ανάμεσα στους ανθρώπους που ήταν στο ιδιωτικό αεροπλάνο του πρώην προέδρου. 

Θα εμφανιστεί "όταν το θέλει εκείνη"

Η πρώην γραμματέας του γραφείου Τύπου του Donald Trump στον Λευκό Οίκο μίλησε στο CNN για την "εξαφάνιση" της Melania ξεκαθαρίζοντας πως "γνωρίζει" για το "τι συμβαίνει" με τις καταγγελίες αλλά θα εμφανιστεί "όταν το θέλει εκείνη".

"Δεν μπορώ να κάνω κάτι σε αυτό, λέει με το μυαλό της, αυτό είναι δικό του ζήτημα και δεν με χρειάζεται να τον συνοδεύω και είμαι απασχολημένη για να πάω μαζί του" ανέφερε η Grisham. "Και αυτό είναι εκείνη. Θα εμφανιστεί στο πλευρό του όταν το θέλει εκείνη και όταν θα είναι απολύτως έτοιμη".

"Ξέρει πόθε θα του απαγγελθούν κατηγορίες, ξέρει τι συμβαίνει, βλέπει τα media όσο κι εκείνος" ανέφερε ακόμα. 

Το love story του ζευγαριού

Η σγνωριμία τους έγινε το 1998. Ο φρεσκοχωρισμένος τότε Donald Trump ζήτησε από τη Melania Knauss το τηλέφωνό της. Η σχέση τους ξεκίνησε έναν χρόνο αργότερα.

Στις προεδρικές εκλογές του 2000 η Melania είχε ερωτηθεί από τους New York Times για το πώς έβλεπε το ενδεχόμενο να γίνει Πρώτη Κυρία της Αμερικής. "Θα ήμουν πολύ παραδοσιακή. Σαν την Betty Ford ή την Jackie Kennedy" είχε απαντήσει. 

Το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε το 2004 και παντρεύτηκε το 2005 στην Επισκοπική Εκκλησία του Παλμ Μπιτς στη Φλόριντα. Στους καλεσμένους ήταν ηχηρά ονόματα όπως η Heidi Klum, o P Diddy, ο Simon Cowell και ο Bill Clinton ενώ τραγούδησε ο Billy Joel. 

Ο γιος τους, Barron William Trump ήρθε στον κόσμο τον Μάρτιο του 2006. Ο Donald Trump έχει τρία ακόμη παιδιά από τον πρώτο του γάμο με την Ivana Zelníčková (Donald Trump Jr., Eric Trump και Ivanka Trump) και μία κόρη από τον δεύτερο γάμο του με την Marla Maples (Tiffany Trump).

Διαβάστε Επίσης