Ειρήνη της Δανίας | Η στενή σχέση που έχει με τη βασίλισσα Letizia

Η Ειρήνη της Δανίας επισκέφτηκε την βασιλική οικογένεια της Ισπανίας στην Μαγιόρκα.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Τις καλοκαιρινές της διακοπές στην εξοχική τους κατοικία στη Μαγιόρκα συνεχίζει η βασιλική οικογένεια της Ισπανίας. Τον βασιλιά Felipe και τη βασίλισσα Letizia συνόδευσαν, όπως κάθε χρόνο, οι δύο κόρες τους πριγκίπισσα Leonor και Infanta Sofia. Τους έχουμε δει να κάνουν ήδη τις πρώτες τους εξορμήσεις στην Πάλμα ντε Μαγιόρκα μαζί με τη Σοφία της Ισπανίας. Η νέα προσθήκη στην παρέα τους είναι η Ειρήνη της Δανίας

Η αδελφή της βασίλισσας Σοφίας φαίνεται μάλιστα να έχει πολύ καλή σχέση με τη βασίλισσα Letizia. Η τελευταία τους κοινή δημόσια εμφάνισή ήταν στην κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου

Αυτή τη φορά τις βλέπουμε σε καλοκαιρινή έξοδο με ολόκληρη την οικογένεια στη Μαγιόρκα, πιασμένες χέρι χέρι. Η 51χρονη βασίλισσα προτίμησε για την οικογενειακή βόλτα ένα αμάνικο φόρεμα Mango σε έντονο χρώμα. Οι υπόλοιπες κυριες της οικογένειας προτίμησαν πιο boho στιλ για την εμφάνισή τους. 

Ειρήνη της Δανίας | Η στενή σχέση που έχει με τη βασίλισσα Letizia

Η Ειρήνη της Δανίας ζει μακριά από τα φώτα

Και μπορεί τα αδέρφια της να έζησαν έντονες ζωές αλλά η Ειρήνη της Δανίας προτίμησε να ζει μακριά από τα φώτα. Η μεγάλη της αγάπη ήταν πάντα η μουσική καθώς έκανε και σπουδές πιάνου ενώ διέπρεψε δίπλα στην πιανίστρια Gina Bachauer. 

"Το να ανήκεις σε βασιλική οικογένεια δεν σημαίνει ότι είσαι ψηλότερα ή χαμηλότερα από κανέναν, είναι ένα επάγγελμα, όπως είναι του μουσικού ή του γιατρού, είναι η δουλειά μας" έχει πει η ίδια στην αυτοβιογραφία της.  Και συνεχίζει: "Ανήκω σε μια οικογένεια βασιλέων, όπως κάποιος μπορεί να ανήκει σε μια οικογένεια μουσικών. Εγώ είμαι πριγκίπισσα, αυτό όμως δεν με εμποδίζει να καθαρίσω ένα μπάνιο…"

"Δεν διαμαρτύρομαι που δεν έκανα παιδιά. Εγώ είμαι επαναστάτρια και ενδιαφερόμουν πάντοτε για πολλά πράγματα. Αν είχα κάνει παιδί, θα τα είχα αφήσει όλα. Επιπλέον, για να είχα γνωρίσει έναν σύζυγο, θα έπρεπε να είναι άγιος, κανείς δεν θα μπορούσε να με αντέξει!" αναφέρει στο τελευταίο κεφάλαιο.

Διαβάστε Επίσης