Meghan Markle | Τι έκανε όσο ο πρίγκιπας Harry ήταν στο Τόκιο

Χρόνο χώρια περνούν η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Είναι επίσημο! Η Meghan Markle είναι Swiftie. Την ώρα που ο πρίγκιπας Harry βρισκόταν στο Τόκιο, η σύζυγός του πήγε σε συναυλία της Taylor Swift.

Το τραγούδι που την έκανε να σηκωθεί από τη θέση της

Η δούκισσα του Sussex παρακολούθησε τη συναυλία του Eras Tour στο στάδιο SoFi. Σύμφωνα με το Page Six, ήταν παρέα με τη Βρετανίδα φίλη της Lucy Fraser που είδαμε και στο ντοκιμαντέρ "Meghan and Harry". Πηγές αναφέρουν ότι η Meghan Markle σηκώθηκε από την καρέκλα της και τραγούδησε όταν η Taylor Swift ερμήνευσε το "You Belong with Me".

Η φημολογούμενη πικρία της Meghan Markle με την Taylor Swift

Η παρουσία της συζύγου του πρίγκιπα Harry στη συναυλία δίνει ένα τέλος στις φήμες που τις ήθελαν να έχουν ψυχρανθεί. Δημοσιεύματα ήθελαν την Taylor Swift να απορρίπτει την πρόσκληση να εμφανιστεί στο podcast της Meghan Markle ακόμη και αφού της έστειλε γραπτή επιστολή. Σύμφωνα με την Wall Street Journal η τραγουδίστρια αρνήθηκε μέσω εκπροσώπου της. 

Όλοι οι celebrities που πήγαν σε συνευλία της Taylor Swift

Η Meghan Markle δεν είναι η μοναδική που βρέθηκε σε έναν από τους σταθμούς του Eras Tour. Το ίδιο βράδυ με εκείνη διασκέδασαν με τις επιτυχίες της τραγουδίστριας οι Selena Gomez, Taylor Lautner, Emma Stone, Austin Butler, Mindy Kaling, Laura Dern, Mariska Hargitay, Kaia Gerber, Savannah Guthrie και πολλοί ακόμα.

Να σημειώσουμε ότι η δούκισσα του Sussex δεν επέλεξε να καθίσει στη θέση των VIPs ενώ στο παρελθον έχει βρεθεί σε συναυλία της Taylor Swift μαζί με τον πρίγκιπα Harry.

Διαβάστε Επίσης