Η Zara Tindall είναι πάνω από όλα μαμά | Τα παιχνίδια με τα παιδιά της σε αγώνα ιππασίας

Ο μικρός γιος της, Lucas, απόλαυσε παγωτό αφού πρώτα κυλίστηκε στις λάσπες.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Μπορεί η ιππασία να είναι η μεγάλη της αγάπη, η Zara Tindall, όμως, παραμένει πάνω από όλα μία τρυφερή μαμά. Μία μαμά που αγαπά το multitasking και προσπαθεί να περνά χρόνο με τα παιδιά της σε όποιο σημείο του πλανήτη και αν είναι.

Πριν από λίγες ημέρες, η κόρη της πριγκίπισσας Άννας συμμετείχε στη φάση της ιππικής δεξιοτεχνίας του 2023 Festival of British Eventing στο Gatcombe Park. Η Zara ίππευσε το άλογό της Class Affair, ενώ η μητέρα της και ο σύζυγος της Άννας, Sir Timothy Laurence, την υποστήριζαν στο περιθώριο.

Η πριγκίπισσα Άννα δεν είναι μόνο μεγάλη φαν της ιππασίας - άλλωστε, συμμετείχε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 1976 στο Μόντρεαλ με τη βρετανική ομάδα ιππικής δεξιοτεχνίας σε ένα από τα άλογα της μητέρας της βασίλισσας Ελισάβετ με το όνομα Goodwill. Η πριγκίπισσα Άννα ίδρυσε το Φεστιβάλ Βρετανικής Ιππικής Δεξιοτεχνίας το 1983 με τον πρώην σύζυγό της και πατέρα των δύο παιδιών της, καπετάνιο Mark Phillips.

Η Zara Tindall είναι πάνω από όλα μαμά | Τα παιχνίδια με τα παιδιά της σε αγώνα ιππασίας

Αυτό, όμως, που "κέρδισε" τους φίλους της βασιλικής οικογένειας δεν ήταν η ικανότητα της στην ιππασία, αλλά τα τρυφερά παιχνίδια με τα παιδιά της. Ενώ το μεγαλύτερο από τα τρία παιδιά της, η 9χρονη Mia, έπαιζε με τα ξαδέρφια της Savannah και Isla Phillips, φάνηκε ότι η Zara συνοδευόταν από τα δύο μικρότερα παιδιά της για την εκδήλωση του Σαββάτου. Η Lena και ο Lucas φορούσαν αξιολάτρευτα ασορτί πράσινα κοστούμια καθώς έπαιζαν στις βρεγμένες από την βροχή κατασκευές με τον Lucas να αφαιρεί κάποια στιγμή το μπουφάν του και να παραμένει μόνο με το φούτερ του, το οποίο έγραφε χαρακτηριστικά "New York C. Park".

Zara Tindall

Η Zara, η Lena και ο Lucas συμμετείχαν σε μερικά από τα παιχνίδια καρναβαλιού που υπήρχαν στο χώρο, και η μαμά συνόδευσε τον γιο της καθώς έκανε μια βόλτα σε ένα τραμπολίνο. Φυσικά, καμία έκθεση αλόγων δεν είναι πλήρης χωρίς παγωτό! Ο Lucas εντοπίστηκε να απολαμβάνει ένα χωνάκι - χωρίς να προσέχει ιδιαίτερα μήπως το παγωτό καταλήξει στα ρούχα του

Διαβάστε Επίσης