Βασίλισσα Letizia | Έκανε την ανατροπή με το σύνολο που επέλεξε για να δει τη "Barbie"

Η βασίλισσα Letizia συνοδεύονταν από την οικογένειά της.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η βασιλική οικογένεια της Ισπανίας συνεχίζει τις διακοπές της στην Πάλμα της Μαγιόρκας. Το βράδυ της Πέμπτης επέλεξε να κάνει ακόμη μια δημόσια εμφάνιση για να απολαύσουν οικογενειακώς μία κινηματογραφική βραδιά. Η ταινία που επέλεξαν ήταν η "Barbie" και θα περίμενε κανείς η βασίλισσα Letizia να ενδώσει στην τάση του Barbiecore -όπως έχει κάνει σε προηγούμενες εμφανίσεις της μέσα στο καλοκαίρι. Ωστόσο, η 51χρονη βασίλισσα προτίμησε τον συνδυασμό του λευκού και του γαλάζιου. 

Βασίλισσα Letizia | Έκανε την ανατροπή με το σύνολο που επέλεξε για να δει τη "Barbie"

Το look που επέλεξε η βασίλισσα Letizia

Η βασίλισσα Letizia επέλεξε ένα λευκό πουκάμισο TCN με γαλάζιο παντελόνι και σουέντ πέδιλα από το brand Ria. Ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με λευκή τσάντα Ansa αξίας 179 ευρώ.

Σύσσωμη η οικογένεια στην προβολή της "Barbie"

Η βασιλική οικογένεια είδα την ταινία που πρωταγωνιστούν η Margot Robbie και ο Ryan Gosling το βράδυ της Πέμπτης. Μαζί με τη Letizia ήταν ο σύζυγός της, βασιλιάς Felipe και οι δύο κόρες τους, πριγκίπισσα Leonor και Infanta Sofia. Από την παρέα τους δεν έλειπε και η μητέρα του βασιλιά, Σοφία της Ισπανίας. Γιαγιά και εγγονές επέλεξαν για την εμφάνισή τους αέρινα, καλοκαιρινά φορέματα.

Διαβάστε Επίσης