Πρίγκιπας William | Η αντίδρασή του στην ήττα της Αγγλίας στο Μουντιάλ Γυναικών

Ο πρίγκιπας William δέχτηκε σκληρή κριτική για την απουσία του από τον τελικό.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ο πρίγκιπας William έστειλε το μήνυμά του μετά τον τελικό του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Γυναικών. Η ομάδα της Αγγλίας αγωνίστηκε ενάντια στην Ισπανία, την Κυριακή, από την οποία και έχασε τον τίτλο. 

Ο 41χρονος πρίγκιπας έγραψε στο επίσημο Twitter αμέσως μετά το αποτέλεσμα: "Παρόλο που είναι ένα αποτέλεσμα που κανείς από εμάς δεν ήθελε, Lionesses κάνετε το καλύτερο δυνατό και το έθνος περήφανο". 

"Το πνεύμα σας και η επιθυμία ενέπνευσε τόσους πολλούς ανθρώπους και άνοιξε τον δρόμο για τις επόμενες γενιές. Ευχαριστούμε για τις ποδοσφαιρικές αναμνήσεις. Συγχαρητήρια στην Ισπανία" συνέχισε ο πρίγκιπας William

Το δικό του μήνυμα στήριξης έστειλε δημόσια και ο πατέρας του, βασιλιάς Κάρολος. "Αυτό φέρνει για εσάς, τον προπονητή σας και όλη την ομάδα υποστήριξης ειλικρινείς σκέψεις και συμπόνια για το αποτέλεσμα στον τελικό του Παγκόσμιου Κυπέλου. Γνωρίζω πόσο λυπηρό πρέπει να είναι, καμία από εσάς να μη νιώθει ηττημένη καθώς φτάσατε στον τελικό με την αφοσίωσή σας στις ικανότητές σας, την αποφασιστικότητα και το ομαδικό πνεύμα στην κορυφαία ποδοσφαιρική παράδοση" σημειώνεται στο μήνυμα στην επίσημη σελίδα του Παλατιού μέρος του οποίου ανέβηκε και στο επίσημο Instagram. 

Πρίγκιπας William | Η αντίδρασή του στην ήττα της Αγγλίας στο Μουντιάλ Γυναικών

Διαβάστε Επίσης