Βασιλική οικογένεια της Σουηδίας | Η Estelle και ο Oscar επέστρεψαν στο σχολείο

Τα δύο πριγκιπόπουλα της βασιλικής οικογένειας της Σουηδίας πόζαραν χαμογελαστά στην πρώτη τους μέρα.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Σε σχολικούς ρυθμούς έχει μπει η βασιλική οικογένεια της Σουηδίας. Η πριγκίπισσα Estelle και ο πρίγκιπας Oscar επέστρεψαν στα θρανία. 

Μέσα από το επίσημο Instagram της οικογένειας είδαμε τα δύο πριγκιπόπουλα να ποζάρουν στην πρώτη τους ημέρα στο σχολείο. Η 11χρονη πριγκίπισσα φαίνεται να έχει το χέρι της στον ώμο του 7χρονου αδερφού της καθώς χαμογελούν και οι δύο στον φωτογραφικό φακό. 

Οι διακοπές τελείωσαν για τη βασιλική οικογένεια  της Σουηδίας

"Αυτές τις μέρες, πολλοί μαθητές επιστρέφουν στο σχολείο μετά τις καλοκαιρινές διακοπές" σημειώνεται στην ανάρτηση. "Σήμερα η πριγκίπισσα Estelle ξεκινά την 5η τάξη και ο πρίγκιπας Oscar την 1η".

Εκτός από την επιστροφή τους στο σχολείο στην ανάρτηση βλέπουμε και μερικές ακόμα φωτογραφίες με τα δύο αδέρφια μέσα στο καλοκαίρι. Πρόκειται για μία σπάνια παρουσίαση των βασιλικών υποχρεώσεών τους. Στις φωτογραφίες βλέπουμε και μία με την Estelle να φοράει ένα στέμμα από λουλούδια -εξάσκηση για το μέλλον της- και τον Oscar να χαλαρώνει στο γρασίδι με τον σκύλο της βασιλικής οικογένειας της Σουηδίας, Rio. Τον σκύλο τους τον έχουμε δει να εμφανίζεται και σε κάποια από τα βασιλικά πορτρέτα των πριγκιπόπουλων. 

Η φωτογραφία της Estelle και του Oscar με την εμφάνιση της Σουηδίας

Νωρίτερα, μέσα από τον ίδιο λογαριασμό, είδαμε τα δύο αδέρφια να ποζάρουν με τις φανέλες της εθνικής ομάδας της Σουηδίας με αφορμή τη συμμετοχή της χώρας στο Μουντιάλ Γυναικών. 

Οι φωτογραφίες είναι τραβηγμένες από τη μητέρα τους, πριγκίπισσα Victoria. Φαίνεται πως η πριγκίπισσα ακολουθεί τα χνάρια της Kate Middleton που απαθανατίζει με την φωτογραφική της μηχανή τις στιγμές των τριών παιδιών της: George, Charlotte και Louis. 

Διαβάστε Επίσης