Meghan Markle | Η κρυμμένη λεπτομέρεια στο νυφικό της

Τι αποκάλυψε η σχεδιάστρια της νυφικής δημιουργίας της Meghan markle.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Clare Waight Keller αναφέρθηκε στο διαχρονικό νυφικό στιλ που επέλεξε η Meghan Markle για την ημέρα του γάμου της με τον πρίγκιπα Harry, τον Μάιο του 2018.

Η σχεδιάστρια του νυφικού της δούκισσας του Sussex ανέφερε λεπτομέρειες για το μακρυμάνικο Givenchy που συζητήθηκε όσο κανένα άλλο. Ανάμεσα σε άλλα αποκάλυψε το "κάτι μπλε" που είχε η νυφική δημιουργία της Meghan Markle. Ήταν κρυμμένο στο βέλο της.

To "κάτι μπλε" είχε σχέση με τον πρίγκιπα Harry 

Η Clare Waight Keller ήταν η πρώτη γυναίκα στη θέση της καλλιτεχνικής διευθύντριας του οίκου Givenchy όταν έκανε το όραμα της Meghan πραγματικότητα βάζοντας ένα κομμάτι μπλε υφάσματος στο νυφικό από το ρούχο που είχε βάλει η δούκισσα στο πρώτο της ραντεβού με τον Harry. 

"Βασικά το ράψαμε στο στρίφωμα του νυφικού φορέματος οπότε μόνο εκείνη ήξερε ότι υπάρχει εκεί. Ήταν ένα μικρό μπλε καρό από ύφασμα γκιγκάν" ανέφερε η Βρετανίδα σχεδιάστρια στο Vanity Fair.  

"Ήταν η τέλεια προσωπική στιγμή που ήταν μυστικά κρυμμένη μέσα στο φόρεμα" πρόσθεσε. 

Η 42χρονη δούκισσα του Sussex είχε μιλήσει το 2018 στο αφιέρωμα του HBO με τίτλο  Queen of the World για το πώς τίμησε την παράδοση του "κάτι μπλε".

"Κάπου εδώ υπήρχε ένα κομμάτι μπλε υφάσματος ραμμένο από μέσα -ήταν το κάτι μπλε μου" είχε εξερευνώντας για πρώτη φορά το νυφικό της φόρεμα μετά την ημέρα του γάμου της. "Είναι ένα ύφασμα από το φόρεμα που έβαλα στο πρώτο μας ραντεβού". 

Η λεπτομέρεια στο πέπλο της Meghan Markle

Στη συνέντευξή της με το Vanity Fair η Clare Waight Keller εξήγησε πως είχε μεγάλη σημασία για τη Meghan Markle και τον πρίγκιπα Harry επίσης ότι το κεντημένο πέπλο της είχε λουλούδια που αντιπροσώπευαν κάθε μία από τις 53 χώρες της Κοινοπολιτείας. 

Διαβάστε Επίσης