Πρίγκιπας Harry | Η συγκινητική αναφορά στον γιο του, Archie

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ο δούκας του Sussex έδωσε μια συγκινητική ομιλία για τον γιο του, πρίγκιπα Archie στο νέο ντοκιμαντέρ του Netflix. Το Heart of Invictus έκανε πρεμιέρα την Τετάρτη στη δημοφιλή πλατφόρμα. 

Σε ένα από τα αποσπάσματα του ντοκιμαντέρ ο πρίγκιπας Harry απευθύνεται στους διαγωνιζόμενους των Invictus Games που πραγματοποιήθηκαν στη Χάγη το 2022. Ανάμεσα σε άλλα μίλησε και για τον πρωτότοκο γιο του με την Meghan Markle. 

Η συμβουλή που έδωσε στον Archie 

O 38χρονος πρίγκιπας αποκάλυψε ότι είχε με τον Archie συζητήσεις για το μέλλον. Του έδωσε μάλιστα μία συμβουλή. 

"Όταν μιλάω στον γιο μου το τι θέλει να γίνει όταν μεγαλώσει, κάποιες μέρες [απαντά] αστροναύτης, κάποιες άλλες πιλότος. Αυτό που του υπενθυμίζω είναι ότι ότι ανεξάρτητα με το τι θες να γίνεις όταν μεγαλώσεις είναι ο χαρακτήρας σου που μετράει περισσότερο" ανέφερε ο πρίγκιπας Harry. 

Τι περιλαμβάνει το ντοκιμαντέρ

Κατά τη διάρκεια του νροκιμαντέρ αναφέρθηκε και στον θάνατο της μητέρας του, πριγκίπισσα Diana και το τραύμα που του έχει αφήσει. 

To Heart of Invictus αποτελείται από 5 μέρη και ακολουθεί μία ομάδα ανθρώπων στην πορεία τους για τα αγωνίσματα που μοιάζουν με τους παραολυμπιακούς τα οποία οργάνωσε ο πρίγκιπας Harry το 2014 για τους ασθενείς και τραυματίες του στρατού. 

Η κάμερα ακολουθεί τον πρίγκιπα και τη σύζυγό του, Meghan Markle κατά την επίσκεψή τους στην Ολλανδία τον περασμένο χρόνο όπου πραγματοποιήθηκαν τα Invictus Games.

Η προβολή έκπληξη πριν από την πρεμιέρα

Ο Harry αποφάσισε να κάνει έκπληξη στο κοινό με μία ξεχωριστή προβολή στο Chula Vista του San Diego τη Δευτέρα. "Απόψε, εσείς παιδιά θα δείτε το Heart Of Invictus - για το οποίο χρειάστηκαν δύο χρόνια- νωρίτερα από οποιονδήποτε άλλο, οπότε θα κάνει πρεμιέρα την Τετάρτη" ακούγεται να λέει ο πρίγκιπας σε ένα video που μοιράστηκε κάποιος από τους παρευρισκόμενους. 

"Εσείς παιδια θα το δείτε απόψε -ή τουλάχιστον δύο επεισόδιο- για να σας ανοίξει η όρεξη για το υπόλοιπο".

Διαβάστε Επίσης