Meghan Markle | Σε συναυλία της Beyonce με sequin σύνολο και τον Harry στο πλευρό της

H Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry βρέθηκαν σε έναν από τους σταθμούς του Renaissance tour.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Σε συναυλία της Beyonce διασκέδασε το βράδυ της Παρασκευής η Meghan Markle. Η δούκισσα του Sussex ξεχώρισε μέσα στο πλήθος ενώ στο πλευρό της ήταν και ο πρίγκιπας Harry. 

H Meghan φαίνεται πως αγαπάει τις συναυλίες αφού λίγο καιρό νωρίτερα την είδαμε σε έναν από τους σταθμούς της περιοδείας της Taylor Swift. Αυτή τη φορά επέλεξε το Renaissance tour. 

Διαβάστε Επίσης

H 42χρονη δούκισσα ήταν μαζί με τον σύζυγό της, τη μητέρα της, Doria Ragland και την καλή της φίλη Abigail Spencer σε ένα prive σημείο. 

Το ασημί ήταν το χρώμα  της βραδιάς 

H πρώην πρωταγωνίστρια του Suits επέλεξε για τη βραδινή της έξοδο μια ασημένια sequin pencil φούστα και λευκό αμάνικο τοπ.

Η επιλογή δεν ήταν τυχαία καθώς η Beyonce είχε ζητήσει οι θαυμαστές της να φορέσουν ασημί. Την επιθυμία της ακολούθησε και ο 38χρονος πρίγκιπας επιλέγοντας γκρι σακάκι και μπλούζα. 

Η μητέρα της Meghan Markle επέλεξε μεταλιζέ μπλούζα ενώ η Abigail ένα μίνι sequin φόρεμα Rabanne. 

Ο ενδυματολογικός κανόνας δόθηκε από τη Beyonce με αφορμή τα γενέθλιά της. Η σταρ κλείνει τα 42 τη Δευτέρα και θέλοντας να τιμήσει την εποχή της Παρθένου ζήτησε στις τελευταίες συναυλίες της περιοδείας της οι θεατές να φορούν ασημί. 

Η ιδιαίτερη σχέση της Meghan Markle με τη  Beyonce

Η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry είναι θαυμαστές της τραγουδίστριας. Το ζευγάρι είχε συναντήσει την Αμερικανίδα τραγουδίστρια στο Λονδίνο στην πρεμιέρα της ταινίας The Lion King το 2019. 

Η Beyonce είχε επίσης συγχαρεί την Meghan για τον ερχομό του γιου της, Archie. "Το μωρό, τόσο όμορφο. Σας αγαπάμε παιδιά" της είχε πει. 

Η καλή τους σχέση συνεχίστηκε μέσα στα χρόνια. Το 2021 η Meghan αποκάλυψε στην περιβόητη συνέντευξη στην Oprah Winfrey ότι η Beyonce της είχε στείλει μήνυμα. Κάτι που είδαμε να επαναφέρει η δούκισσα και στο ντοκιμαντέρ στο Netfix Meghan and Harry.

Τι έλεγε το μήνυμα; "Έχεις επιλεγεί για να σπάσεις τη γενεαλογική κατάρα που πρέπει να θεραπευτεί". Σε αυτό ο πρίγκιπας Harry είχε σχολιάσει: "Πολύ σωστό".

Διαβάστε Επίσης