Πριγκίπισσα Άννα | Επέλεξε 6 φορές το ίδιο ouitfit αλλά δεν το πρόσεξε κανείς

Η πριγκίπισσα Άννα φαίνεται πως έχει τις δικές της στιλιστικές "εμμονές".

Τα τελευταία χρόνια εξοικειωνόμαστε ολοένα και περισσότερο με τον όρο "βιώσιμη μόδα". Συμβάλουν σε αυτό και οι fashion influencers που σε αυτές συγκαταλέγονται και οι royals. Η πρώτη που έρχεται στο μυαλό μας είναι ασφαλώς η Kate Middleton που έχει καθιερώσει να επαναλαμβάνει τις στιλιστικές της επιλογές -κάτι που θα αργήσουμε να ξαναδούμε λόγω της αποχής της από τη δημόσια ζωή. Κανείς όμως δεν πρόσεξε ότι το ακολουθεί κι ένα ακόμη μέλος της βρετανικής βασιλικής οικογένειας. Ο λόγος για την πριγκίπισσα Άννα

"Ένα καλό κοστούμι κρατάει για πάντα. Η οικονομία είναι στην ανατροφή μου, οι γονείς μου πιστεύουν ότι τα πράγματα δεν είναι για να πετιούνται" είχε πει κάποτε 73χρονη η πριγκίπισσα αναφερόμενη στον πρίγκιπα Φίλιππο και τη βασίλισσα Ελισάβετ. 

Το σοφιστικέ στιλ της  αδερφής του βασιλιά Κάρολου

Η πριγκίπισσα Άννα έχει το δικό της χαρακτηριστικό στιλ. Συχνά κερδίζει τις εντυπώσεις με τις σοφιστικέ επιλογές της και υπάρχει ένα item που λατρεύει και για αυτό το έχει φορέσει τουλάχιστον 6 φορές. Από γάμους μέχρι υπαίθριες εκδηλώσεις και από το Royals Ascot μέχρι και την εκκλησία. Ποιο είναι αυτό; Ένα μουσταρδί παλτό.

Όλες οι φορές που η πριγκίπισσα Άννα επέλεξε το ίδιο outfit

Το κίτρινο παλτό είναι ιδανικό για κάθε περίσταση. Φαίνεται πως το ενέκρινε και η βασίλισσα Ελισάβετ αφού η κόρη της το φορούσε σε αρκετές από τις κοινές δημόσιες εμφανίσεις τους. Παρακάτω θυμόμαστε 6 από αυτές.

 1. Τον Φεβρουάριο του 2023 σε επίσημη επίσκεψη με την Βρετανίδα Πρέσβη της Νέας Ζηλανδίας, Iona Thomas. 

Πριγκίπισσα Άννα | Επέλεξε 6 φορές το ίδιο ouitfit αλλά δεν το πρόσεξε κανείς

2. Μέσα στο 2023 φόρεσε το κίτρινο παλτό της και σε ταξίδι στο Jersey.

3. Το επέλεξε και για τον γάμο της Lady Gabriella Windsor και του Thomas Kingston στο St George's Chapel  τον Μάιο του 2019 συνοδεύοντας τη βασίλισσα Ελισάβετ. 

πριγκίπισσα Άννα και βασίλισσα Ελισάβετ

4. Με το ίδιο outfit εμφανίστηκε και στο Royal Norfolk Show το 2011.

5. Το παλτό ήταν η στιλιστική της επιλογή και στην  τελετή αποφοίτησης Junior Soldiers Graduation Ceremony το 2010.

6. Στο Royal Ascot του 2009 το συνδύασε με το αγαπημένο της καπέλο έχοντας στο πλευρό της τον μεγαλύτερο αδερφό της, Κάρολο. 

Πριγκίπισσα Άννα και Κάρολος

Διαβάστε Επίσης