Meghan Markle | Η εκδίκηση του πρώην συζύγου της, Trevor Engelson

Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο, ακόμα και για τους royals (ή όσους έχουν υπάρξει royals).

HARPER'S BAZAAR TEAM

Πριν από την είσοδό της στη βασιλική οικογένεια της Αγγλίας (από όπου έκανε στη συνέχεια οικειοθελή, εντυπωσιακή έξοδο), η Meghan Markle υπήρξε ως γνωστόν παντρεμένη με τον Αμερικανό παραγωγό Trevor Engelson. Οι δυο τους γνωρίστηκαν σε ένα μπαρ το 2004, όταν εκείνη είχε ξεκινήσει την καριέρα της ως ηθοποιός. Έξι χρόνια μετά ήρθε ο αρραβώνας και παράλληλα η ανοδική πορεία της στο Χόλιγουντ, με τη βοήθεια, φυσικά, του αγαπημένου της που προσπάθησε να την επιβάλλει σε παραγωγές που είχε αναλάβει, όπως η ταινία Remember Me.

Παντρεύτηκαν σε μια παραλία της Τζαμάικα στις 10 Σεπτεμβρίου 2011 όταν εκείνη ήταν ήδη μέρος του καστ της δημοφιλούς σειράς Suits, γεγονός που τους κρατούσε για πολλούς μήνες μακριά, μιας και εκείνος ζούσε στο Λος Άντζελες ενώ εκείνη έπρεπε να βρίσκεται για τα γυρίσματα αρχικά στη Νέα Υόρκη και στη συνέχεια στο Τορόντο του Καναδά (όπου γνώρισε και τον πρίγκιπα Harry).

Ο γάμος κράτησε μόλις δύο χρόνια και έληξε άδοξα το 2013 με δική της πρωτοβουλία. Μάλιστα, ο τρόπος με τον οποίο επέλεξε να ανακοινώσει στον Engelson την απόφασή της να χωρίσουν ήταν εξαιρετικά άκομψος. 

Διαβάστε περισσότερα στο madamefigaro.gr