Catherine Zeta - Jones & Michael Douglas | Έχουν γενέθλια την ίδια ημέρα

Οι τρυφερές ευχές που μοιράστηκαν εκατέρωθεν για αυτή την κοινή γιορτινή ημέρα.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που έχουν υποστηρίξει στο παρελθόν ότι ίσως τελικά οι δυο τους να είναι πλασμένοι ο ένας για τον άλλον. Η μοίρα έρχεται να τους επιβεβαιώσει προσθέτοντας ένα ακόμη στοιχείο. Ο λόγος για τον Michael Douglas και την Catherine Zeta – Jones, οι οποίοι έχουν γενέθλια την ίδια ημέρα.

Πολλά χρόνια πριν οι δύο σταρ συναντηθούν, Michael και Catherine Zeta είχαν γεννηθεί την ίδια ημέρα. Στις 25 Σεπτεμβρίου. Σήμερα, λοιπόν, οι δυο τους μοιράζονται μερικές δημόσιες ευχές για τα γενέθλιά τους.

Πρώτος ο Michael Douglas επέλεξε να τιμήσει τη γυναίκα που στιγμάτισε τη ζωή του, αναρτώντας μία φωτογραφία τους όπου ποζάρουν αγκαλιασμένοι με την Caherine Zeta-Jones να χαμογελά πλατιά. "Καλή χρονιά αγάπη μου! Σου εύχομαι χαρούμενα γενέθλια! Όλη μου την αγάπη, Michael", έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας που κοινοποίησε.

Με τη σειρά της, η Catherine Zeta – Jones ανέβασε ένα πολυσυλλεκτικό βίντεο με διάφορα στιγμιότυπα από την παιδική του ηλικία μέχρι σήμερα. Το βίντεο ξεκινά με μερικές throwback φωτογραφίες του ηθοποιού με τον πατέρα του, Kirk Douglas, ενώ στη συνέχεια εμφανίζεται η επίσης εορτάζουσα σύζυγός του, Catherine Zeta.

"Είναι τα γενέθλια του Michael! Είναι τα δικά μου γενέθλια! Χαρούμενα γενέθλια Michael, σ’ αγαπώ!”, έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης της.

Το διάσημο ζευγάρι παντρεύτηκε στις 18 Νοεμβρίου του 2000, πραγματοποιώντας μία πολυτελή δεξίωση στο ιστορικό ξενοδοχείο Plaza στη Νέα Υόρκη, 5 μήνες αφού είχε βγει επίσημα το διαζύγιό του Douglas από την πρώτη του σύζυγο, Diandra Luker. 

Οι δυο ηθοποιοί γνωρίστηκαν το 1998 σε ένα φεστιβάλ κινηματογράφου στη Γαλλία μέσω κοινών φίλων. Παρά τα 25 χρόνια διαφοράς τους, ο Douglas γοητεύτηκε από την καλλονή Jones και της είπε μισή ώρα αφού την είχε γνωρίσει: "Το ξέρεις πως θα γίνω ο πατέρας των παιδιών σου". Τότε η ίδια του απάντησε : "Ξέρεις, έχω ακούσει πολλά για εσένα και έχω δει αρκετά και νομίζω πως είναι ώρα να πούμε καληνύχτα". 

Για καλή τους τύχη, ο Douglas δεν τα παράτησε και λίγο αργότερα της έστειλε ένα μπουκέτο λουλούδια μαζί με τη συγγνώμη του. Έναν χρόνο αργότερα, της ζήτησε να τον παντρευτεί. Φυσικά, όπως έχουν παραδεχθεί και οι δύο, η σχέση τους πέρασε από σαράντα κύματα και όπως κάθε γάμος είχε τα πάνω του και τα κάτω του. Πιο συγκεκριμένα, το 2013 το ζευγάρι ήταν σε διάσταση, προσπαθώντας να αξιολογήσουν και δουλέψουν τη σχέση τους. Εν τέλει 8 μήνες αργότερα, οι δύο σύντροφοι επανασυνδέθηκαν, γιορτάζοντας παραπάνω από δύο δεκαετίες γάμου και τρία παιδιά. 

Διαβάστε Επίσης